Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στα ντέρμπι «καθαρίζει» η Λίβερπουλ!

Πρέμιερ Λιγκ: Στα ντέρμπι «καθαρίζει» η Λίβερπουλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2017 01:16
Η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-1 την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ» και ανέβηκε στην πρώτη τετράδα έχοντας βέβαια παιχνίδι περισσότερο από τους «κανονιέρηδες». Φιρμίνο (9’), Μανέ (40’) και Βαινάλντουμ (90+1’) τα γκολ, μείωσε στο 57’ ο Γουέλμπεκ.

Για ακόμα ένα παιχνίδι η φετινή Λίβερπουλ απέδειξε ότι είναι για τα μεγάλα ματς, επικρατώντας με 3-1 της Άρσεναλ στο «Άνφιλντ», μια σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Αλέξις Σάντσες, έχοντας ήδη εκτός του Οζίλ λόγω ασθένειας, μια επιλογή που συζητήθηκε αρκετά. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε εύστοχο πλασέ του Φιρμίνο (9’) και εξαιρετικό τελείωμα του Μανέ (40’).

Η είσοδος του Χιλιανού έδωσε πνοή στην επίθεση της Άρσεναλ, η οποία απείλησε στο 48’ με τον Ζιρού και εννέα λεπτά μετά κατάφερε να επιστρέψει στο ματς, μειώνοντας σε 2-1 με ωραίο πλασέ του Γουέλμπεκ.

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη, με την Άρσεναλ να μην απειλεί σημαντικά την εστία του Μινιολέ και το παιχνίδι να κυλά χωρίς μεγάλες φάσεις. Στο 80’ ο Κλοπ πέρασε στο ματς τον Οριγκί και ο Βέλγος «κλείδωσε» τη νίκη στις καθυστερήσεις, έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση των γηπεδούχων. Με τη νίκη οι «κόκκινοι» ανέβηκαν στην 3η θέση με 52, όσους έχει και η Μάντσεστερ Σίτι με δύο παιχνίδια λιγότερα. Από την άλλη, η Άρσεναλ υποχώρησε στην 5η θέση με 50, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.