Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Νάπολι έσπασε το αήττητο της Ρόμα

Σέριε Α: Η Νάπολι έσπασε το αήττητο της Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2017 18:25
Η Νάπολι ήταν νικήτρια στο «ντέρμπι του ήλιου» με αντίπαλο την Ρόμα. Με δύο γκολ του Μέρτενς και ηρωική απόκρουση του Ρέινα στο φινάλε, οι «παρτενοπέι» πέρασαν με 2-1 από το «Ολίμπικο» και μείωσαν τη μεταξύ τους διαφορά στους δύο βαθμούς.

«Διπλό» για… Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Νάπολι στο «Ολίμπικο». Η Ρόμα είχε να χάσει στην έδρα της σε παιχνίδι πρωταθλήματος από τον Νοέμβριο του 2015, ωστόσο οι «παρτενοπέι» επικράτησαν με 2-1 και πλησίασαν τους «τζιαλορόσι» στους δύο βαθμούς, στην μάχη για την δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Μέρτενς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 26ο και στο 50ο λεπτό, αλλά αποχώρησε τραυματίας και μένει να φανεί αν θα ενισχύσει την ομάδα του στο παιχνίδι με την Ρεάλ.

Στο 62’ ο Τζέκο αστόχησε με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και στο 83’ ο Σέζνι κράτησε την Ρόμα στο ματς, νικώντας με το ένα χέρι τον Ρογκ σε τετ-α-τετ. Από εκείνο το σημείο, οι «τζιαλορόσι» ανέβασαν ασφυχτικά την πίεση τους, ψάχνοντας τον τρόπο να επιστρέψουν στο ματς. Στο 85’ ο Σαλάχ σημάδεψε το δοκάρι σε τετ-α-τετ, όμως στο 89’ ο Στρούτμαν μείωσε σε 2-1 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Το παιχνίδι πήρε… φωτιά, με τους γηπεδούχους να σπαταλούν μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση. Στο 90+2’ ο Ρέινα πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Σαλάχ, ενώ δευτερόλεπτα μετά ο Περότι αστόχησε με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Αργεντινός θα μπορούσε να σκοράρει στο 90+3’, όμως ο Ρέινα με εκπληκτική εκτίναξη, ακούμπησε όσο χρειάζονταν τη μπάλα για να τη στείλει στο οριζόντιο δοκάρι, κρατώντας το 2-1 μέχρι το φινάλε.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.