Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επική ανατροπή για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επική ανατροπή για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2017 23:42
Η Ρεάλ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της Βιγιαρεάλ, όμως κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς (3-2) και να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο που την φέρνει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Μπέιλ (64’), Ρονάλντο (74’) και Μοράτα (83’) οι σκόρερ για τη «βασίλισσα».

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, η Ρεάλ κέρδισε με 3-2 την Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» και ανέβηκε ξανά στην κορυφή με +1 από την Μπαρτσελόνα, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Βιγιαρεάλ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, δημιούργησε φάσεις, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 11’ ο Νάβας έδιωξε με το ένα χέρι το σουτ του Καστιγιέχο, ενώ στο 29’ το σουτ του Ντος Σάντος κόντραρε σε αμυντικούς και έφυγε έξω. Ένα λεπτό μετά ο Καστιγιέχο έπιασε την προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Ρεάλ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, απειλώντας μόνο στο 24’, με τον Ασένχο να διώχνει με το ένα χέρι την κεφαλιά του Μπενζεμά.

Ότι δεν κατάφεραν στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι το κατάφεραν εις διπλούν στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 50’ ο Τριγκέρος με απευθείας σουτ «έγραψε» το 1-0, ενώ στο 56’ ο Μπακαμπού νίκησε σε τετ-α-τετ τον Νάβας διπλασιάζοντας το προβάδισμα της Βιγιαρεάλ. Αυτό ήταν το 28ο γκολ που δέχθηκε ο Νάβας σε 24 ματς, όταν πέρσι σε 45 ματς στη σεζόν είχε δεχθεί 31!

Η Ρεάλ βρέθηκε στην… κόλαση, αλλά κατάφερε να επιστρέψει. Στο 61’ ο Ρονάλντο σημάδεψε το δοκάρι και τρία λεπτά μετά ο Μπέιλ μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Καρβαχάλ. Στο 71’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο χέρι του Σοριάνο και ο Ρονάλντο δεν αστόχησε, με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος σκόρερ (57 γκολ) από την άσπρη βούλα στην Πριμέρα.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 83’, με τον νεοεισελθόντα Μοράτα να «γράφει» το 3-2 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μοράτα, χαρίζοντας τη σπουδαία νίκη στην Ρεάλ. Στα αξιοσημείωτα πως η ομάδα του Ζιντάν σκόραρε για 44ο διαδοχικό παιχνίδι σ’ όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα που κρατούσε από την περίοδο 1942-44.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.