Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» στο «Καραϊσκάκη» ο Πανιώνιος!

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» στο «Καραϊσκάκη» ο Πανιώνιος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2017 21:26
Με γκολ του Μασούρα από το 1ο λεπτό, ο Πανιώνιος κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του, όντας πλέον στο -7 από τους «ερυθρόλευκους»! Δύο δοκάρια είχε η ομάδα του Μπέντο, που γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

Απότομη προσγείωση για τον Ολυμπιακό! Λίγες μέρες μετά την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 1-0 από τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και γνώρισαν δεύτερη «κολλητή» ήττα στο πρωτάθλημα μετά απ' αυτή απέναντι στην ΑΕΚ. Αυτή ήταν η 4η σερί νίκη για τους «κυανέρυθρους» που μετά και την απώλεια του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, πέρασαν μόνοι στην 2η θέση με +4 από τον «δικέφαλο του Βορρά» αλλά και με +6 από τον Παναθηναϊκό.

Στα αξιοσημείωτα πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη του «Ιστορικού» στο «Καραϊσκάκη» μετά από 36 χρόνια, ενώ οι Πειραιώτες γνώρισαν δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά απ' αυτές απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ τον Μάρτιο του 2014.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ονειρικά για τον Πανιώνιο, αφού στα 50 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη ο Μασούρας σκόραρε από κοντά μετά από γύρισμα του Φούντα, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους «κυανέρυθρους». Το ματς «στράβωσε» με το… καλημέρα για την ομάδα του Μπέντο, που πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά με εξαίρεση δύο φάσεις, δεν κατάφερε να ανησυχήσει τους φιλοξενούμενους. Στο 25’ ο Καρντόσο έστειλε από κοντά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 43’ ο Οικονόμου έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Ελιονούσι, κρατώντας το μηδέν.

Όλοι περίμεναν την αντίδραση του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος, ωστόσο ο Πανιώνιος, όντας εξαιρετικός στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν με αξιώσεις. Με εξαίρεση το δοκάρι σε κεφαλιά του Ντε λα Μπέγια (72’) και μια τρομερή επέμβαση του MVP Οικονόμου στον Καρντόσο (77’), οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν την εστία του Μπαντή. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον κόσμο να αποδοκιμάσει έντονα τον Πάουλο Μπέντο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.