Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης: «Έχουμε τους καλύτερους, στηρίζω το προπονητικό τιμ»

Μαρινάκης: «Έχουμε τους καλύτερους, στηρίζω το προπονητικό τιμ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2017 22:58
Ασπίδα προστασίας στον Πάουλο Μπέντο ύψωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου του Ολυμπιακού προς τον Πορτογάλο τεχνικό.

Λίγη ώρα μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 1-0 από τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε δήλωση στήριξης των παικτών του προπονητικού επιτελείου, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τις αποδοκιμασίες.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μία συνεχή μάχη. Μέχρι τώρα είμαστε μέσα σε όλους μας τους στόχους. Υπάρχουν κακά αποτελέσματα, υπάρχουν ατυχίες, υπάρχουν και λάθη. Εμείς είμαστε εκεί να παλέψουμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να κερδίζουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για κραξίματα ούτε για τίποτα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να βγάλουμε τον εγωισμό μας. Οι παίκτες μας είναι οι καλύτεροι και θα δείτε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθουν ξανά τα καλά αποτελέσματα. Θέλω να πω ότι στηρίζω όλους τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους είναι κοντά στην ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί, μία οικογένεια, ενωμένοι, δυνατοί και θα συνεχίσουμε έτσι είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν.

Επίσης, το να βρίζει κάποιος παίκτη του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτο. Όλοι έχουμε νεύρα, όλοι είμαστε φανατικοί και όλοι μπορεί να περνάμε δύσκολες στιγμές. Παίκτη του Ολυμπιακού ή τον προπονητή μας δεν μπορεί κανείς μέσα στο γήπεδο να εκδηλώνεται εναντίον του. Ειδικά στους παίκτες. Βρισκόμαστε σε μία μάχη και τις μάχες εμείς τις κερδίζουμε. Θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και όλοι έχουν την στήριξη μου
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.