Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με τους Ισπανούς η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με τους Ισπανούς η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2017 19:12
Με σκόρερ τους Ισπανούς Φάμπρεγκας, Πέδρο και Κόστα, η Τσέλσι κέρδισε με 3-1 την Σουόνσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ξεφεύγοντας προσωρινά με +11 από την 2η Μάντσεστερ Σίτι.

Η Σουόνσι έβαλε δύσκολα στην Τσέλσι, όμως η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πήρε τη νίκη με 3-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα έπειτα από την ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Μπέρνλι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Τσέλσι, η οποία είχε την πλήρη υπεροχή και στο 19’ ο Φάμπρεγκας «έγραψε» το 1-0 με ωραίο σουτ, σκοράροντας στην 300η συμμετοχή του στην Πρέμιερ Λιγκ (πρώτος Ισπανός που φτάνει σ’ αυτό τον αριθμό). Ο ίδιος θα μπορούσε να «γράψει» το 2-0 στο 27’, όμως ο Φαμπιάνσκι με εκπληκτική επέμβαση, έσωσε την ομάδα του από ένα δεύτερο γκολ.

Η Σουόνσι είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, όμως χρειάστηκε μια φάση για να φέρει το σκορ στα ίσια. Στο 45+1’ ο Σόρμπρικ έδωσε ένα –τουλάχιστον- αυστηρό φάουλ στο χώρο του κέντρου, ο Σίγκουρντσον ανέλαβε την εκτέλεση και ο Γιορέντε με εκπληκτική κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα γρήγορο δεύτερο γκολ, καθώς ο Φαμπιάνσκι νίκησε σε τετ-α-τετ τον Αζάρ (47’) ενώ το σουτ του Φάμπρεγκας (51’) κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους «μπλε», καθώς η Σουόνσι απορρόφησε την πίεση των Λονδρέζων και κατάφερε να «παγώσει» το ρυθμό, έχοντας μάλιστα δικαιολογημένες φωνές για πέναλτι σε χέρι του Αθπιλικουέτα στο 69’.

Η Τσέλσι αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις, όμως στο 72’ ο Πέδρο με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την ομάδα του. Η Σουόνσι δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 84’ ο Ντιέγκο Κόστα έδωσε τη χαριστική βολή με σουτ μέσα από την περιοχή. Αυτή ήταν η 12η σερί εντός έδρας νίκη της Τσέλσι σ’ όλες τις διοργανώσεις, με τους «μπλε» να θέλουν άλλη μια για να κάνουν νέο ρεκόρ στην ιστορία τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.