Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρανιέρι: «Χθες το όνειρο μου πέθανε»

Ρανιέρι: «Χθες το όνειρο μου πέθανε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2017 19:41
Με γραπτή επιστολή, ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Λέστερ και τον κόσμο της ομάδας, εκφράζοντας τη θλίψη του για τον τρόπο που αποχώρησε από τον σύλλογο.

Μια ημέρα μετά τη ξαφνική απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι από τον πάγκο της Λέστερ, ο Ιταλός τεχνικός θέλησε να αποχαιρετήσει τον σύλλογο και τον κόσμο της ομάδας μετά τα όσα έζησαν τους τελευταίους μήνες.

Ο 65χρονος, μέσω γραπτής επιστολής, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τις «αλεπούδες», επίτευγμα το οποίο χαρακτήρισε ως την κορυφαία ιστορία του ποδοσφαίρου, ενώ εξέφρασε τη θλίψη του για την αποχώρηση του, αφού όπως τονίζει, το όνειρο του ήταν να μείνει για πάντα στον σύλλογο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ρανιέρι:


«Χθες το όνειρο μου πέθανε. Μετά την ευφορία της περασμένης σεζόν που αναδειχθήκαμε πρωταθλητές στην Πρέμιερ Λιγκ, το μόνο που ονειρευόμουν ήταν να μείνω στη Λέστερ, την ομάδα που αγαπάω, για πάντα. Δυστυχώς αυτό δεν ήταν γραφτό να γίνει

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου Ροσάνα και ολόκληρη την οικογένειά μου που δεν σταμάτησαν ποτέ να με στηρίζουν κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Λέστερ. Οι ευχαριστίες μου πάνε στον Πάολο και τον Αντρέα που με συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι. Στον Στιβ Κάτνερ και τον Φράνκο Γκρανέλο που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω πρωταθλητής.

Κυρίως οφείλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο της Λέστερ. Η περιπέτειά μας ήταν εκπληκτική και θα ζει μέσα μου για μια ζωή. Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους και τα Μέσα που έρχονταν εδώ μαζί μας και απόλαυσαν να καλύψουν την καλύτερη ιστορία του ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους στην ομάδα, τους παίκτες, το προσωπικό, τον καθένα που αποτέλεσε μέλος αυτού που πετύχαμε.

Περισσότερο απ’ όλους ευχαριστώ τον κόσμο! Με βάλατε στις καρδιές σας από την πρώτη ημέρα και με αγαπήσατε. Σαν αγαπάω κι εγώ. Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει αυτό που καταφέραμε μαζί και θέλω να το θυμάστε και να χαμογελάτε κάθε ημέρα. Εγώ θα το κάνω. Ήταν στιγμές υπέροχες και ευτυχισμένες που δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Αποτελεί χαρά μου και τιμή μου που έγινα πρωταθλητής μαζί μας
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.