Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Τσέλσι εναντίον Γιουνάιτεντ στους «8»

Κύπελλο Αγγλίας: Τσέλσι εναντίον Γιουνάιτεντ στους «8»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2017 21:03
Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μπλάκμπερν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του «Κυπέλλου», όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» Από την άλλη, η Τότεναμ «καθάρισε» με 3-0 την Φούλαμ και έκλεισε… ραντεβού με την Μίλγουολ. Δείτε τα ζευγάρια.

Είχε… κέφια η κληρωτίδα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 την Μπλάκμπερν στο «Ίγουντ Παρκ» (17’ Γκρέιαμ/ 27’ Ράσφορντ, 75’ Ιμπραΐμοβιτς) και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιστρέφει έτσι στην έδρα της πρώην ομάδας του, με τον νικητή να εξασφαλίζει θέση για τα ημιτελικά του «Γουέμπλεϊ».

Από την άλλη, η Τότεναμ με χατ-τρικ του Χάρι Κέιν, κέρδισε με 3-0 τη συμπολίτισσα Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» και στους «8» θα αντιμετωπίσει ακόμα μια ομάδα από το Λονδίνο, αυτή τη φορά στην έδρα της. Ο λόγος για την Μίλγουολ της 3ης κατηγορίας, με τα «λιοντάρια» να έχουν ήδη αφήσει εκτός τρεις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ (Μπόρνμουθ, Γουότφορντ, Λέστερ).

Η Μάντσεστερ Σίτι, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Χάντερσφιλντ, θα αντιμετωπίσει την Μίντλεσμπρο στο «Ρίβερσάιντ». Τέλος, η Άρσεναλ, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Σάτον, θα αντιμετωπίσει ακόμα μια ομάδα από την 5η κατηγορία. Ο λόγος για την Λίνκολν, η οποία απέκλεισε το Σάββατο (18/2) την Μπέρνλι και έγινε η πρώτη ερασιτεχνική ομάδα που προκρίθηκε στους «8» μετά από 103 χρόνια στο θεσμό!

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν από 10 έως 13 Μαρτίου, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, θα πραγματοποιηθεί ρεβάνς στην έδρα του αντιπάλου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μίντλεσμπρο – Μάντσεστερ Σίτι/Χάντερσφιλντ

Τότεναμ – Μίλγουολ

Σάτον/Άρσεναλ – Λίνκολν

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.