Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2017 17:48
Με το 6ο φετινό γκολ του Μπεν (39’), ο Πανιώνιος κέρδισε με 1-0 τον μαχητικό Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία, όντας ξανά μόνος στην 2η θέση. Με δέκα παίκτες από το 32’ ο «Γηραιός», ο οποίος «άγγιξε» την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος, με τον Πασά να χάνει τεράστια ευκαιρία στο φινάλε.

Ο Πανιώνιος τα χρειάστηκε κόντρα στον Ηρακλή, ωστόσο με γκολ του Μπεν πήρε τη νίκη με 1-0 στη Νέα Σμύρνη και παρέμεινε μόνος δεύτερος στη βαθμολογία.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα, έχοντας σημαντικές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ. Στο 5’ ο Μπεν αστόχησε με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 12’ μετά από ενέργεια του Αφρικανού, ο Κόρμπος ανάγκασε τον Χουάντερσον να διώξει σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Μπεν «άδειασε» δύο παίκτες του Ηρακλή όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον γκολκίπερ του «Γηραιού», ο οποίος απομάκρυνε σε νέο κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και μάλιστα στο 32’ έμειναν και με παίκτη λιγότερο, με τον Σαραμαντά να αποβάλλεται για αντιαθλητικό φάουλ στον Σιώπη σε μια ακίνδυνη φάση. Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε σχεδόν άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα, ανοίγοντας το σκορ στο 39ο λεπτό. Ο Σιώπης έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Μπεν και αυτός από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, ο Πανιώνιος εμφανίστηκε νωθρός στην επανάληψη, πραγματοποιώντας αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις. Οι «κυανέρυθροι» δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις και ο Ηρακλής επέλεξε να ρισκάρει, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 67’ το ψηλοκρεμαστό σουτ του Περόνε κατέληξε άουτ, ενώ στο 78’ ο Γιαννιώτης πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μοντέιρο. Η φάση του αγώνα όμως ήταν αυτή στο 88’ με τον Πασά να μην προλαβαίνει να στείλει τη μπάλα στη κενή εστία έπειτα από κεφαλιά του Περόνε. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Πανιώνιος ανέβηκε ξανά στην 2η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.