Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2017 19:22
Με πρωταγωνιστές τους νεοαποκτηθέντες Πρίγιοβιτς (δύο γκολ), Ουάρντα (δύο ασίστ) και Ενρίκε (γκολ και κερδισμένο πέναλτι) ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-0 την Βέροια στην Τούμπα και ανέβηκε εκ νέου στην 3η θέση, με τον κόσμο να ζητά το «διπλό» στη Γερμανία.

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα με 4-0 τη Βέροια στην Τούμπα, όντας κυρίαρχος από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

ρώτη φορά στο 6’ με σουτ του Ενρίκε το οποίο πέρασε άουτ. Ο Βραζιλιάνος απείλησε ξανά στο 10ο λεπτό με διαγώνιο σουτ το οποίο απομάκρυνε ο Λόπεθ, όμως στο 17’ κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό, «γράφοντας» το 1-0 από κοντά έπειτα από τραγικό λάθος του Σισοκό.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο «δικέφαλος του Βορρά» «άγγιξε» το 2-0, όμως το σουτ του Κάμπος από θέση βολής στο 18’ είχε στόχο τον Λόπεθ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 41’ πέτυχαν δεύτερο γκολ, με τον Πρίγιοβιτς να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ενρίκε. Ο Σέρβοελβετός φορ «χτύπησε» ξανά στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) «γράφοντας» το 3-0 με καταπληκτική κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ουάρντα.

Με το ματς να έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, ο Ίβιτς έριξε στο ματς τους Πούγγουρα και Σιαμπάνη, δίνοντας τους χρόνο συμμετοχής. Στο 71’ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει σε 3-1, με τον Μπαλάφα να αστοχεί από θέση βολής. Ένα λεπτό μετά ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τέταρτο γκολ, όταν μετά από κάθετη πάσα του Ουάρντα, ο Πέλκας έσκαψε τη μπάλα και «κρέμασε» τον Λόπεθ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.