Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έστησε πάρτι στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Έστησε πάρτι στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2017 21:34
Με τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 5-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη και έπιασε τον Πανιώνιο στην 2η θέση με 38 βαθμούς. Κλωναρίδης (7’), Μπέργκ (9’), Μολέντο (30’), Εμποκού (39’) και Μπουμάλ (83’) οι σκόρερ.

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Με τρομερή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, οι «πράσινοι» πήραν εμφατική νίκη με 5-0, έχοντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Οι Αρκάδες δέχτηκαν δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και ύστερα κατέρρευσαν, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα την εικόνα της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, έχοντας δύο σημαντικές στιγμές με σουτ του Μπέργκ (4’, 5’) για να ανοίξει το σκορ. Το 1-0 υπέρ των «πρασίνων» ήρθε τρία λεπτά μετά, όταν μετά από ωραία πάσα του Μπουμάλ, ο Κλωναρίδης βρέθηκε απέναντι στον Ντοναρούμα και «έγραψε» το 1-0. Δύο λεπτά μετά (9’), η ομάδα του Ουζουνίδη πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Μπέργκ να νικά από κοντά τον Ντουναρούα, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Εμποκού.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την απόλυτη υπεροχή στο ματς, αν και στο 17’ ο Αστέρας είχε καλή στιγμή με τον Μανιά, ο οποίος δεν κατάφερε από θέση βολής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το 3ο γκολ του Παναθηναϊκού ήρθε στο 30’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουμάλ, ο Μολέντο πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά και «έγραψε» το 3-0.

Οι Αρκάδες θα μπορούσαν να μειώσουν στο 34’ με σουτ του Τσουκαλά έξω από την περιοχή, το οποίο κόντραρε στον Κουτρουμπή και κατέληξε δίπλα από το δοκάρι. Δύο λεπτά μετά ο Μπέργκ προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Ντουναρούμα χωρίς αποτέλεσμα, όμως στο 39’ ο Εμποκού εκμεταλλεύτηκε τη βαθιά μπαλιά του Κουρμπέλη, κατέβασε τη μπάλα και με ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα, εκτοξεύοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0! Την τελευταία φορά που το «τριφύλλι» πέτυχε τέσσερα γκολ σε πρώτο ημίχρονο εκτός έδρας αγώνα ήταν πριν 22 χρόνια, με τον Ουζουνίδη να άνηκε στο ρόστερ της ομάδας.

Διαδικαστικό παιχνίδι το δεύτερο μέρος, με τον Παναθηναϊκό να κατεβάζει ρυθμούς και τον Αστέρα να είχε δύο καλές στιγμές με προσπάθειες των Τσουκαλά (52’) και Μάσα (63’) για το γκολ της τιμής. Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» ζήτησαν πέναλτι στο 56’ σε ανατροπή του Βλαχοδήμου (πήρε τη θέση του Εμποκού που τραυματίστηκε), ενώ στο 68’ το ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπέργκ πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 77’ οι Αρκάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά τον τραυματισμό του Ίγκορ, καθώς ο Ελευθερόπουλος δεν είχε δικαίωμα για άλλη αλλαγή. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πέτυχε 5ο γκολ στο 83’. Μετά από σέντρα του Βλαχοδήμου, ο εκτεθειμένος Μπέργκ πήρε την κεφαλιά, με τον Ντοναρούμα να αποκρούει, όμως στη συνέχεια ο Μπουμάλ πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 5-0, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.