Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νέα απώλεια και... γιούχα για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Νέα απώλεια και... γιούχα για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2017 17:03
Ο Παναθηναϊκός ήταν αποκαρδιωτικός, έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο και πέταξε άλλους δύο βαθμούς. Έντονες αποδοκιμασίες στο φινάλε.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» ήταν απογοητευτικοί και «κόλλησαν» στο 0-0 με τους Βοιωτούς, που μάλιστα είχαν και τη καλύτερη φάση στο ματς. Η εικόνα του «τριφυλλιού» ήταν απογοητευτική, δίχως εμπνεύσεις και δημιουργία, με αποτέλεσμα ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο να αποδοκιμάσει έντονα τους πάντες.

Ο Παναθηναϊκός αδυνατούσε να δημιουργήσει αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο μέρος απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Λεβαδειακού. Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 5’, με τον Μπουμάλ να πλασάρει άουτ μετά από σέντρα του Μέστο, ενώ στο 8’ ο Βλαχοδήμος έβγαλε τον Βιγιαφάνιες σε θέση βολής αλλά ο Αργεντινός έπιασε… αέρα.

Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή, όχι όμως και τον τρόπο να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Λεβαδειακού. Μάλιστα, οι Βοιωτοί είχαν καλή στιγμή στο 26’, με τον Μάντζιο να στρώνει τη μπάλα στον Λάτσι στη μικρή περιοχή, αλλά ο τελευταίος δεν βρήκε τη μπάλα.

Η αποκαρδιωτική εικόνα του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και στην επανάληψη, αναγκάζοντας τον Ουζουνίδη να αλλάξει το σύστημα σε 4-4-2, περνώντας στο ματς τον Ρινάλντι ως παρτενέρ του Μπεργκ. Ένα άστοχο σουτ του Ζέκα (61’) και μια κεφαλιά του Μπέργκ (66’) που έφυγε πάνω από τα δοκάρια ήταν οι πρώτες τελικές του «τριφυλλιού» στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία άνηκε στον Λεβαδειακό. Μετά από λάθος του Μέστο στο 71’, ο Μάντζιος βγήκε τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο, που απέκρουσε σωτήρια, κρατώντας το μηδέν.

Η ομάδα του Ουζουνίδη αδυνατούσε να βρει λύσεις, έχοντας να επιδείξει ένα σουτ του Ρινάλντι (73’) που κόντραρε στα σώματα και ένα γυριστό του Μπέργκ (76’) που έφυγε άουτ. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν είχαν εμπνεύσεις, η άμυνα του Λεβαδειακού απομάκρυνε με άνεση τις ψηλές μπαλιές των γηπεδούχων και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον κόσμο να ξεσπά κατά πάντων!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.