Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γλίτωσε την ήττα στο 90’ η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γλίτωσε την ήττα στο 90’ η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2017 15:09
Με γκολ του Σουάρες στο 90’ η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 1-1 την Μπέτις στο «Βιγιαμαρίν», απέφυγε την ήττα, ωστόσο έχασε νέο βαθμολογικό έδαφος. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι, ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Αλμπα.

Η Μπαρτσελόνα πήγαινε στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» γνωρίζοντας ότι με νίκη θα πέρναγε προσωρινά στην κορυφή. Ωστόσο η Μπέτις του Βίκτορ αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και οι Καταλανοί χρειάστηκαν το γκολ του Σουάρες στο 90’ για να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και να γλιτώσουν την ήττα.

Οι γηπεδούχοι αμύνονταν εξαιρετικά, δεν επέτρεπαν στους παίκτες της Μπαρτσελόνα να απειλήσουν και είχαν τις δύο πρώτες καλές στιγμές, με τον Τερ Στέγκεν να αντιδρά σωστά σε προσπάθειες των Κάστρο (13’) και Θεμπάγιος (19’).

Στο 34’ ο Κάστρο δεν μπόρεσε για εκατοστά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής ενώ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα ήρθε στο 37’, με τον Νεϊμάρ να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Αδάν. Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση των Καταλανών στο πρώτο μέρος.

Η Μπέτις συνέχιζε να βάζει προβλήματα στην Μπαρτσελόνα και στο 71’ είχε δοκάρι με σουτ του Θεμπάγιος. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άγγιξαν πάλι το γκολ, αλλά η προσπάθεια του Κάστρο βρήκε το δεξί δοκάρι του Τερ Στέγκεν. Τελικά το γκολ για τους Ανδαλουσιανούς ήρθε στο 75’, με τον Αλεγκρία να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από άστοχη έξοδο του Τερ Στέγκεν.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Μπαρτσελόνα κατάφερε να σκοράρει με τον Άλμπα, όμως το γκολ δεν μέτρησε ποτέ παρότι η μπάλα είχε περάσει ξεκάθαρα τη γραμμή. Το παιχνίδι πήρε… φωτιά, με τον Μαντί να προλαβαίνει την μπάλα πάνω στη γραμμή, ύστερα από προσπάθεια του Σουάρες (78’) και τον Τερ Στέγκεν να σταματά σε τετ-α-τετ τον Κάστρο (81’). Τελικά, οι Καταλανοί κατάφεραν να φέρουν το σκορ στα ίσια στο 90’, με τον Μέσι να κάνει την ασίστ και τον Σουάρες να διαμορφώνει το 1-1!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.