Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλαρε η Λίβερπουλ, επέστρεψε στις νίκες η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλαρε η Λίβερπουλ, επέστρεψε στις νίκες η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2017 19:02
Η Λίβερπουλ προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην Σάντερλαντ, ωστόσο δύο ανόητα πέναλτι από τους παίκτες των «κόκκινων» επέτρεψαν στον Ντεφό να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στερήσει δύο βαθμούς από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Νίκησε με δέκα παίκτες η Σίτι, 2-1 την Μπέρνλι.

Με το… αριστερό μπήκε στο 2017 η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Σάντερλαντ στο «Στέντιουμ οφ Λάιτ» και πλέον κινδυνεύουν να βρεθούν ακόμα και στο -8 από την κορυφή.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε την υπεροχή και στο 21’ τη μετουσίωσε σε γκολ, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά του Στάριτζ. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά μετά, ο Εντόνγκ κέρδισε πέναλτι από τον Κλαβάν, με τον Ντεφό να ισοφαρίζει το σκορ σε 2-2. Οι «κόκκινοι» έδειξαν εμφανή σημάδια κόπωσης, ωστόσο στο 72’ ο Μανέ έδωσε τη λύση, σκοράροντας από κοντά για το 2-1, έπειτα από λάθος απομάκρυνση του Τζιλομποτζί.

Ωστόσο, στο 84’ ο Σενεγαλέζος υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι με το χέρι, δίνοντας την ευκαιρία στον Ντεφό να ισοφαρίσει εκ νέου σε 2-2. Το σκορ έμενε μέχρι το φινάλε, με την Λίβερπουλ να χάνει δύο βαθμούς αλλά και τον Στάριτζ με πρόβλημα τραυματισμού, την ώρα που ο Μανέ αποχαιρετάει την ομάδα για το Κόπα Άφρικα.

Νίκη με δέκα η Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλαρε η Λίβερπουλ, επέστρεψε στις νίκες η Σίτι
Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-1 την Μπέρνλι στο «Έτιχαντ» και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα, ωστόσο στο 32’ ο Φερναντίνιο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Γκούντμουντσον, αφήνοντας τους «πολίτες» με δέκα.
Αυτό δεν πτόησε την Σίτι, η οποία πέτυχε δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά με τους Κλισί (58’) και Αγκουέρο (62’). Η Μπέρνλι μείωσε στο 70’ με τον Μι, ωστόσο παρά τις προσπάθειες της για ένα δεύτερο τέρμα, δεν κατάφερε τελικά να κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους.

Στα άλλα παιχνίδια, η Γουέστ Μπρομ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Χαλ και συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, όντας στην 8η θέση. Μια θέση πιο πάνω βρίσκεται η Έβερτον, η οποία κέρδισε με 3-0 την Σαουθάμπτον και βρίσκεται προσωρινά στο -6 από την Γιουνάιτεντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.