Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη με «μαγεία» Ζιρού η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη με «μαγεία» Ζιρού η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2017 21:04
Με τον Ζιρού να πετυχαίνει ένα επικό γκολ, η Άρσεναλ νίκησε με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Έμιρειτς» και ανέβηκε στην 3η θέση με 40 βαθμούς, ρίχνοντας την Μάντσεστερ Σίτι εκτός τετράδας.

Νικηφόρα ξεκίνησε το 2017 η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» νίκησαν με 2-0 τη συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας στο «Έμιρειτς» και διατηρήθηκαν στο -9 από την κορυφή.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και το 1-0 δεν άργησε πολύ. Στο 17’ ο Αλέξις Σάντσες έκανε τη σέντρα και ο Ζιρού με εκπληκτικό τακουνάκι «έγραψε» το 1-0, βάζοντας υποψηφιότητα για το γκολ της σεζόν.

Η Κρίσταλ Πάλας απείλησε στο 47’ με τον Μπεντέκε, ωστόσο στο 56’ ο Ιβόμπι με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έγραψε το 2-0 και «καθάρισε» τη νίκη για την Άρσεναλ. Οι «αετοί» προσπάθησαν να επιστρέψουν ωστόσο ο Τσεχ κράτησε το μηδέν σε προσπάθειες των Μπεντέκε, Καμπάιγ και Τάουνσεντ, με το 2-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Με τη νίκη, η Άρσεναλ ανέβηκε στην 3η θέση με 40 βαθμούς, 9 λιγότερους από την πρωτοπόρο Τσέλσι και 3 από την 2η Λίβερπουλ. Παράλληλα, βρίσκεται στο +1 από Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι, που ισοβαθμούν στην 4η θέση (υπερτερούν οι «πετεινοί» στην ισοβαθμία).

Το γκολ του Ζιρού:

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.