Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισαν» την πρόκριση Αστέρας και Άρης

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισαν» την πρόκριση Αστέρας και Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2016 17:09
Ο Αστέρας διέλυσε με 4-1 τον Αιγινιακό και προκρίθηκε στους «16» μαζί με τον Άρη, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τη Βέροια στο «Κλ. Βικελίδης» και εξασφάλισε το άλλο εισιτήριο του ομίλου.

Χωρίς να δυσκολευτεί, ο Αστέρας κέρδισε με 4-1 τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Ιγκλέσιας, ωστόσο η απάντηση του Αιγινιακού ήταν άμεση, με τον Γκούρτσα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 11ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ξαναπήραν το προβάδισμα στο 31’, με τον Τσιλιανίδη να «γράφει» το 2-1 με δυνατό σουτ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 3-1 στο 55ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Μάσα. Το τελικό 4-1 έγραψε στο 88ο λεπτό ο Στανισάβλιεβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Ο Αστέρας τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Άρη. Οι «κίτρινοι» έμειναν στο 0-0 με τη Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και εξασφάλισαν την 2η θέση.

Το παιχνίδι έμοιαζε με… αγγαρεία και είχε ελάχιστες φάσεις, αφού οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις. Το 0-0 ήρθε φυσιολογικά και ο Άρης εξασφάλισε την πρόκριση.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Αστέρας Τρίπολης 7
2. Άρης 5
3. Αιγινιακός 3
4. Βέροια 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.