Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Αθπιλικουέτα η Τσέλσι

«Έδεσε» Αθπιλικουέτα η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2016 15:21
Παίκτης της Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2020 θα είναι ο Σέζαρ Αθπιλικουέτα, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

Δεν το… κουνάει από την Τσέλσι ο Σέζαρ Αθπιλικουέτα. Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός αγωνίζεται στους «μπλε» από το καλοκαίρι του 2012 και την Τρίτη (13/12) έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όντας αναντικατάστατο μέλος στην άμυνα των Λονδρέζων.

Ο 27χρονος ακραίος μπακ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και ως στόπερ στο 3-4-3 του Antonio Conte, με τον ίδιο να δηλώνει πανευτυχής για την ανανέωση της συνεργασίας του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο, το οποίο μου δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσω τη συνεργασία μου με την ομάδα. Μέχρι στιγμής έχουμε ζήσει πολύ καλές στιγμές τη φετινή σεζόν. Από την πρώτη μέρα δουλεύουμε πολύ σκληρά. Έχουμε έναν νέο προπονητή, με νέες ιδέες και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω μαζί του. Προφανώς, μπορούμε να βελτιωθούμε, όμως στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τρόπαια. Αυτό θέλουμε όλοι! Από τους παίκτες, τον προπονητή, έως τους οπαδούς»!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.