Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Πεντάρα κορυφής για Μπάγερν, πρώτη ήττα η Λειψία

Μπουντεσλίγκα: Πεντάρα κορυφής για Μπάγερν, πρώτη ήττα η Λειψία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2016 20:25
Η Μπάγερν διέλυσε με 5-0 την Βόλφσμπουργκ στο Μόναχο και έπιασε τη Λειψία στην κορυφή, αφού οι νεοφώτιστοι ηττήθηκαν με 1-0 στην έδρα της Ίνγκολσταντ. Βαθμό στο 90’ για Ντόρτμουντ, 1-1 με Κολωνία.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπάγερν το παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ στο Μόναχο. Οι Βαυαροί πήραν εμφατική νίκη με 5-0 και επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να προηγείται στο 18’ με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Ρόμπεν. Τέσσερα λεπτά μετά ο Λεβαντόφσκι δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0 από κοντά, ενώ στο 58’ ο Πολωνός «χτύπησε» ξανά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ για την ομάδα του.

Στο 76’ ο Μίλερ πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ στην Μπουντεσλίγκα, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε δέκα λεπτά μετά ο Ντάγκλας Κόστα, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα της νίκης για την Μπάγερν.

Πρώτη ήττα για Λειψία, το έσωσε στο 90’ η Ντόρτμουντ


Ύστερα από 8 σερί νίκες, η Λειψία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Ίνγκολσταντ και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή. Οι νεοφώτιστοι είχαν φάσεις, ωστόσο δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν απάντηση στο γκολ του Ρόγκερ από το 12ο λεπτό. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη φετινή μεγάλη έκπληξη της φετινής Μπουντεσλίγκα και όλα αυτά πριν μπει στο πρόγραμμα… βουνό με Χέρτα, Μπάγερν, Άιντραχτ και Χοφενχάιμ.

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Κολωνίας και πλέον μετράει μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε εξόδους της. Η Κολωνία άνοιξε το σκορ στο 28' με κεφαλιά του Ρούντνεβς, με τους Βεστφαλούς να απαντάνε απλώς στο 90’ με γκολ του φορμαρισμένου Ρόις. Ακόμα μια φετινή απώλεια για την ομάδα του Τόμας Τούχελ που βρίσκεται πλέον στην 6η θέση.

Στα άλλα παιχνίδια, δεύτερη σερί νίκη για το Αμβούργο, το οποίο κέρδισε με 1-0 την Άουγκσμπουργκ και βλέπει… φως. Αντίθετα, η Ντάρμασταντ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Φράιμπουργκ (πέναλτι του Πέτερσεν στο 86’) και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.