Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2016 16:13
Με σκόρερ τους Μέσι (2) και Σουάρες, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-0 την Οσασούνα στη Παμπλόνα και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ισοπαλίες.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα από τις 6 Νοεμβρίου πήρε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί πέρασαν με 3-0 από την έδρα της Οσασούνα και μείωσαν προσωρινά στο -3 τη διαφορά από την Ρεάλ.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πήρε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του παιχνιδιού, ψάχνοντας τον τρόπο για να παραβιάσει την εστία της Οσασούνα. Στο 8’ ο Σουάρες αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Ναουθέτ, ενώ στο 13’ ο Ουρουγουανός σημάδεψε το δοκάρι από το ύψος του πέναλτι.

Δύο λεπτά μετά ο Ναουθέτ νίκησε και τον Μέσι σε τετ-α-τετ, ενώ στο 25’ ο γκολκίπερ της Οσασούνα είπε νέο «όχι» σε προσπάθεια του Σουάρες. Τέσσερα λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ, με τον Ριέρα να μην κάνει την προβολή προ κενής εστίας έπειτα από γύρισμα του Ντε λας Κούεβας.

Η πίεση της Μπαρτσελόνα στο πρώτο μέρος δεν απέφερε καρπούς και στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) η Οσασούνα είχε δοκάρι με λόμπα του Σέρχιο Λεόν. Οι Καταλανοί γλίτωσαν το γκολ και στο 59’ έλυσαν το γόρδιο δεσμό, με τον Σουάρες να ανοίγει το σκορ έπειτα από γύρισμα του Άλμπα. Το 2-0 ήρθε στο 72’, με τον Ισπανό να μοιράζει νέα ασίστ, αυτή τη φορά για τον Μέσι, ο οποίος διπλασίασε το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 82’ ο Τερ Στέγκεν έδιωξε σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Μπερενγκέρ και στις καθυστερήσεις ο Μέσι έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με ένα πανέμορφο σόλο-γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.