Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Οι πιθανοί αντίπαλοι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Οι πιθανοί αντίπαλοι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2016 01:09
Δείτε με ποιες ομάδες ενδέχεται να αγωνιστούν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα μπουν ως ανίσχυροι στην κλήρωση της Δευτέρας (12/12, 14:00) για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας αρκετές ομάδες που θα ήθελαν να αποφύγουν.

Οι αντίπαλοι των δύο ελληνικών ομάδων θα προκύψουν από το γκρουπ των ισχυρών, το οποίο αποτελείται από τους 12 πρώτους των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, συν τις 4 ομάδες από το Τσάμπιονς Λιγκ που συγκέντρωσαν την καλύτερη βαθμολογία.

Δύο είναι οι περιορισμοί στην κλήρωση, με τους συλλόγους από την ίδια χώρα ή τον ίδιο όμιλο να μην κληρώνονται μεταξύ τους. Αυτό φυσικά σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρει στο δρόμο του τον ΑΠΟΕΛ και ο ΠΑΟΚ τη Φιορεντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιχνίδι για τις ελληνικές ομάδες θα είναι εντός έδρας από την στιγμή που τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλό τους.

Το γκρουπ των ισχυρών:

Σάλκε, Ζενίτ, Σαχτάρ, Φιορεντίνα, Μπιλμπάο (ή Γκενκ*), Άγιαξ, Φενέρμπαχτσε, Ρόμα, Σπάρτα Πράγας, Σεντ Ετιέν, ΑΠΟΕΛ, Οσμανλίσπορ, Τότεναμ, Λιόν, Μπεσίκτας, Κοπεγχάγη

Το γκρουπ των ανίσχυρων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ολυμπιακός, Άντερλεχτ, Γκενκ (ή Μπιλμπάο*), ΠΑΟΚ, Άλκμααρ, Κράσνονταρ, Γάνδη, Θέλτα, Άστρα, Χάποελ Μπερ Σεβά, Γκλάντμπαχ, Λουντογκόρετς, Λέγκια, Ροστόφ

*Το παιχνίδι της Σασουόλο με την Γκενκ δεν διεξήχθη λόγω ομίχλης και θα γίνει την Παρασκευή (13:30). Αν η Γκενκ δεν ηττηθεί, θα είναι πρώτη στον όμιλό της και θα βρεθεί στους ισχυρούς, πιθανή αντίπαλος των ελληνικών ομάδων. Σε αντίθετη περίπτωση, θέση στους ισχυρούς θα πάρει η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.