Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» ο Κισσαμικός, ψάχνει θαύμα ο Πανιώνιος

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» ο Κισσαμικός, ψάχνει θαύμα ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2016 17:30
Ο Κισσαμικός κέρδισε με 3-0 τον Πανιώνιο στην εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στους «16», αφήνοντας τους «κυανέρυθρους» με το 1,5 πόδι εκτός συνέχειας!

Μεγάλη έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού ο Κισσαμικός κέρδισε με 3-0 τον Πανιώνιο και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι» χρειάζονται πλέον θαύμα για να προκριθούν, αφού θέλουν ήττα του Λεβαδειακού απ' τον Κισσαμικό την τελευταία αγωνιστική και παράλληλα οι ίδιοι να κερδίσουν με τουλάχιστον 4-0 τον Πανσερραϊκό.

Ο Κισσαμικός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 29’ ο Μαρτίνεθ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μέρος, όμως δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Πολίτη. Στο 47’ το σουτ του Φούντα από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ, ενώ στο 57' ο Μασούντ επιχείρησε το φαλτσαριστό σουτ, αλλά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η έντονη βροχόπτωση που ξέσπασε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου άρχισε να δυσκολεύει το έργο των δύο ομάδων, ωστόσο στο 75’ ο Μάντζης «έγραψε» το 2-0 κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Αμέσως μετά το γκολ, ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Φουκάκης διέκοψε το ματς για περίπου 20 λεπτά λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 90’ ο Μαρτίνεθ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Τιάγκο.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

1 Κισσαμικός 6 (5-0)
2 Λεβαδειακός 4 (3-1)
3 Πανιώνιος 1 (0-3)
4 Πανσερραϊκός 0 (1-5)

Η τελευταία (3η) αγωνιστική

Κισσαμικός-Λεβαδειακός (13/12, 15:00)

Πανσερραϊκός-Πανιώνιος (15/12, 17:15)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.