Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φραστική επίθεση από Καραπαπά καταγγέλει ο Παράσχος

Φραστική επίθεση από Καραπαπά καταγγέλει ο Παράσχος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/10/2016 19:21
Φραστική επίθεση από τον Κώστα Καραπαπά κατήγγειλε ότι δέχτηκε ο Γιώργος Παράσχος, μετά τον αγώνα του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. «Να ανακαλέσει ή… δικαστήρια» η απάντηση του διευθυντή επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Παράσχος με δήλωσή του σε ΜΜΕ στα Χανιά επισήμανε πως έγινε αποδέκτης φραστικής επίθεσης από τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά. Αναλυτικά είπε στο sportfmxania.gr:

«Ξαφνιάστηκα, όταν άκουσα τον κ. Καραπαπά να με βρίζει και να με αποκαλεί 'καραγκιόζη και νούμερο'. Χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι δέχτηκα άνευ λόγου και αιτίας φραστική επίθεση, από έναν άνθρωπο που μάλιστα εκπροσωπεί έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Είναι κρίμα, γιατί αν μη τι άλλο δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, όχι μόνο στον συγκεκριμένο, αλλά σε κανέναν, για να έχω τέτοια αντιμετώπιση και μετά από τόσα χρόνια θα περίμενα περισσότερο σεβασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Πλατανιά.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε άμεσα στις καταγγελίες του Γιώργου Παράσχου, αναφέροντας τα εξής με ανάρτηση του στο Facebook:

«Έμαθα απο το γνωστό σάιτ βόθρο ότι ο προπονητής Παράσχος (γνωστός για το μένος του κατά του Ολυμπιακού) είπε ότι τον εξύβρισα στο παιχνίδι Κυπέλλου κάτι που φυσικά δεν συνέβη ποτέ. Ή θα ανακαλέσει λοιπόν ή θα συρθεί (και αυτός) στα δικαστήρια για να αποδείξει αυτά που λέει δημόσια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.