Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψαν Ομάρ και Σιόβας, εκτός Ντε Λα Μπέγια και Μαρίν

Επέστρεψαν Ομάρ και Σιόβας, εκτός Ντε Λα Μπέγια και Μαρίν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2016 14:31
Ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο να αφήνει εκτός τους Μαρίν και Ντε Λα Μπέγια αλλά να παίρνει μαζί του τους Ελαμπντελαουί και Σιόβα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή των «ερυθρόλευκων», συμπεριλαμβάνοντας για πρώτη φορά φέτος τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος είχε λείψει εξαιτίας του πολύμηνου τραυματισμού του.

Στους «εκλεκτούς» βρίσκεται και ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος παίρνει μια ευκαιρία από τον Πορτογάλο τεχνικό. Μέσα είναι και ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή από το παιχνίδι με την Αστάνα.

Αντίθετα, ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και έμεινε εκτός. Όνομα-έκπληξη στο απουσιολόγιο είναι αυτό του Μάρκο Μαρίν, με τον Γερμανό να μένει για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός πλάνων παρότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρομαό, Σεμπά, Σιόβας, Βιάνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.