Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίβιτς: «Πιεστικός στην έδρα του ο Ολυμπιακός»

Ίβιτς: «Πιεστικός στην έδρα του ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2016 02:26
Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Καραμπάκ, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να ξεχάσουν το ματς της Πέμπτης και να επικεντρωθούν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως θα πρέπει να αφήσουν πίσω την ήττα από την Καραμπάγκ και πως η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να κάνει ότι καλύτερο για να πάρει τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για το τι αφήνει στον ΠΑΟΚ η ήττα από την Καραμπάκ: «Μετά από μία ήττα δεν αισθάνεσαι καλά, αλλά δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε αυτό το ματς. Άμεσα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Δεν έχεις περιθώρια ούτε να πανηγυρίσεις, αλλά ούτε να στεναχωριέσαι όταν χάνεις. Βέβαια, μετά από τις ήττες πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα και να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Για το μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό: «Κάθε ομάδα μετά από μία νίκη έχει καλή ψυχολογία. Εμείς δεν κερδίσαμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να το ξεχάσουμε, γιατί επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας έναν δυνατό αντίπαλο και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία καλή ομάδα που στην έδρα της είναι πιεστική. Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω. Εμείς δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε κάποια πράγματα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.