Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Πήρε το ντέρμπι η Σερβία, νέα απώλεια για Ουαλία

Προκριματικά Μουντιάλ: Πήρε το ντέρμπι η Σερβία, νέα απώλεια για Ουαλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/10/2016 00:36
Με πρωταγωνιστή τους Μίτροβιτς-Τάντιτς, η Σερβία κέρδισε με 3-2 την Αυστρία στο Βελιγράδι και ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με την Ιρλανδία, η οποία πέρασε με 3-1 από την Μολδαβία. Γκέλαρε η Ουαλία, 1-1 με Γεωργία στο Κάρντιφ.

Σ’ ένα ωραίο παιχνίδι στο Βελιγράδι, η Σερβία κέρδισε με 3-2 την Αυστρία και διατηρήθηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Οι Σέρβοι πήραν δύο φορές προβάδισμα με τον Μίτροβιτς (6’, 23’), έπειτα από ισάριθμες ασίστ του Τάντιτς, όμως η Αυστρία κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με Ζάμπιτσερ (15’) και Γιάνκο (62’). Ωστόσο, στο 73’ ο Τάντιντς ανέλαβε και ρόλο εκτελεστή, χαρίζοντας τη νίκη στους Σέρβους.

Στη πρώτη θέση βρίσκεται και η Ιρλανδία, η οποία πέρασε με 3-1 από την Μολδαβία. Ο Λονγκ άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό, οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 45+1’ με τον Μπουγκάλοβ, όμως οι Ιρλανδοί «καθάρισαν» τη νίκη σε διάστημα επτά λεπτών με δύο γκολ του ΜακΚλίν (69’, 76’).

Στο άλλο παιχνίδι, η Ουαλία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γεωργία στο Κάρντιφ και υποχώρησε στην 3η θέση, γνωρίζοντας δεύτερη σερί ισοπαλία. Ο Μπέιλ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, όμως οι Γεωργιανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 57’ με τον Οκριασβίλι, φεύγοντας με σπουδαίο βαθμό από την Ουαλία.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:


1. Σερβία 7
2. Ιρλανδία 7
3. Ουαλία 5
4. Αυστρία 4
5. Γεωργία 1
6. Μολδαβία 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.