Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Συνεχίζει τις υψηλές... πτήσεις η Ισλανδία

Προκριματικά Μουντιάλ: Συνεχίζει τις υψηλές... πτήσεις η Ισλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/10/2016 00:23
Η Ισλανδία κέρδισε με 2-0 την Τουρκία και διατηρήθηκε στην κορυφή του 9ου ομίλου μαζί με την Κροατία, που πέρασε με 1-0 από την Φινλανδία. Στο -2 η Ουκρανία, που κέρδισε 3-0 το Κόσοβο.

Με δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών, η Ισλανδία κέρδισε με 2-0 την Τουρκία στο Ρέικιαβικ και έφτασε τους 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου της.

Στο 41’ ο Τοπράκ υπέπεσε σε αυτογκόλ και τρία λεπτά μετά ο Φινμπόγκασον διαμόρφωσε το τελικό 2-0, αφήνοντας τους Τούρκους με μόλις δύο βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές.

Στην κορυφή του ομίλου βρίσκεται και η Κροατία, η οποία πέρασε με 1-0 από την Φινλανδία. Το γκολ για τους Κροάτες σημείωσε ο Μάντζουκιτς στο 18ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν βασικό τον Ρόμπιν Λουντ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Ουκρανία κέρδισε με 3-0 το Κόσοβο και βρίσκεται στο -2 από τις δύο πρώτες θέσεις. Κράβετς (31’), Γιαρμολένκο (81’) και Ροτάν (87’) ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Σεφτσένκο, ο οποίος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουκρανίας.

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου:


1. Κροατία 7
2. Ισλανδία 7
3. Ουκρανία 5
4. Τουρκία 2
5. Φινλανδία 1
6. Κόσοβο 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.