Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική νίκη για ΠΑΟΚ σε ματς-γιορτή στο Βελιγράδι

Φιλική νίκη για ΠΑΟΚ σε ματς-γιορτή στο Βελιγράδι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2016 22:38
Ο ΠΑΟΚ με δύο γρήγορα γκολ του Μπίσεσβαρ (2’, 8’) κέρδισε με 2-1 την Παρτιζάν σε φιλικό παιχνίδι-γιορτή που διεξήχθη στο Βελιγράδι μεταξύ των αδελφοποιημένων συλλόγων. Μείωσαν με Γιοβάνοβιτς (70’) οι γηπεδούχοι, το… έληξαν οι οπαδοί το ματς, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΠΑΟΚ πήρε φιλική νίκη με 2-1 επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, με το σκορ να περνά βέβαια σε δεύτερη μοίρα. Ο Δικέφαλος μετά από πολλά χρόνια ταξίδεψε στο Βελιγράδι για τιμήσει τον Σάσα Ίλιτς, που αποθεώθηκε κατά την είσοδο και την αποχώρησή του από το γήπεδο. Οι Σέρβοι οπαδοί έστησαν μια τρομερή γιορτή, τραγουδώντας συνθήματα του ΠΑΟΚ στα ελληνικά, ενώ πριν το παιχνίδι βραβεύτηκαν οι Ίλιτς και Ίβιτς.

Φιλική νίκη για ΠΑΟΚ σε ματς-γιορτή στο Βελιγράδι
Στα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας δύο γκολ πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Μόλις στο 2’ ο Μπίσεσβαρ απέφυγε έναν αντίπαλο και «έγραψε» το 1-0 με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής. Ο ίδιος πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 8’, «γράφοντας» το 2-0 με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Από εκείνο το σημείο η Παρτιζάν κέρδισε μέτρα και έψαξε το γκολ για να επιστρέψει στο ματς. Στο 19’ ο Μπρκιτς αρνήθηκε το γκολ στον Λεονάρντο και ένα λεπτό μετά η σέντρα του Βουλίτσεβιτς κόντραρε και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυχτικά τον «δικέφαλο» και στο 44’ είχαν νέα καλή στιγμή, με τον Μπρκιτς να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση σε κοντινό σουτ του Μποζίνοφ.

Η Παρτιζάν συνέχισε την πίεση και στο δεύτερο μέρος, όμως στο 56’ ο Τζούρτζιτς αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Μπρκιτς. Το γκολ που έψαχνε η Παρτιζάν το πέτυχε στο 70' με ωραίο εξωτερικό πλασέ του Γιοβάνοβιτς που κατέληξε στα δίχτυα. Ακολούθησε πεντάλεπτη διακοπή εξαιτίας των πολλών καπνογόνων που άναψαν οι οπαδοί των γηπεδούχων, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 82’, με τον Περέιρα να κάνει τη σέντρα για τον Τιάμ, όμως αυτός δεν κατάφερε να πιάσει καλά το σουτ και η φάση χάθηκε. Το παιχνίδι πρόωρα, με τους οπαδούς να μπουκάρουν στο γήπεδο για φανέλες και αναμνηστικά.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Μπρκιτς (62' Βελλίδης), Μάτος (46' Kίτσιου), Μαλεζάς, Κρέσπο (84' Δημητριάδης), Λέοβατς, Κάνιας (84' Δοδοντσάκης), Πέλκας (46' Κοροβέσης), Μπίσεσβαρ (84' Δεληγιαννίδης), Τιάμ, Περέιρα, Αθανασιάδης (62' Ματθαίου).

Η ενδεκάδα της Παρτιζάν: Κλιάγιτς, Βουλίτσεβιτς, Μπάλαζιτς, Μιλένκοβιτς, Μίλετιτς, Έβερτον, Γέβτοβιτς, Σάσα Ίλιτς, Λεονάρντο, Ντούρντιτς, Μποζίνοφ.

Δείτε όλο το παιχνίδι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.