Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επ' αόριστον αναβολή στην Football League

Επ' αόριστον αναβολή στην Football League

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2016 20:37
Την επ' αόριστον αναβολή της Football League αποφάσισε το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής. Πενταμελής επιτροπή θα αναλάβει να «τρέξει» όλα τα θέματα που απασχολούν ώστε να γίνει η σέντρα. «Μιλάμε με Nova, OTE και ΕΡΤ» είπε ο Στέλιος Σφακιανάκης.

Αναβολή επ' αόριστον ήταν η απόφαση που πήρε το Δ.Σ. της Football League, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για την τηλεοπτική στέγη και την χορηγία του πρωταθλήματος.

Το συμβούλιο κράτησε 2,5 ώρες, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια ουσιαστική ανακοίνωση για την εύρεση τηλεοπτικής στέγης και για την χορηγία. Γι’ αυτό αποφασίστηκε μια πενταμελής επιτροπή θα αναλάβει να «τρέξει» όλα τα θέματα που απασχολούν, ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τα ζητήματα που… καίνε, τονίζοντας πως η διοργανώτρια αρχή είναι σε επαφές με Nova, ΕΡΤ και ΟΤΕ TV για την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος:

«Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει συζητήσεις με τη NOVA, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει. Περιμένουμε την αντι-πρότασή τους. Έχουμε συγκροτήσει μια επιτροπή, ώστε να ενεργοποιηθούμε στο διάστημα της αναστολής και να διαπραγματευτούμε ενδεχομένως και με άλλους φορείς. Έχω μιλήσει και με την ΕΡΤ και με τον ΟΤΕ TV», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για το θέμα της τοποθέτησης καμερών: «Πήραμε απόφαση να προχωρήσουν να τις βάζουν οι ομάδες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όταν θα λήξει αυτή η αναστολή θέλουμε να είναι έτοιμες οι ομάδες. Νομίζω σε 15 μέρες θα έχουν γίνει όλα. Τα έξοδά θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τις ΠΑΕ.

Οκτώ ΠΑΕ έχουν ήδη τοποθετήσει κάμερες, με έξοδα 7-8.000 έως 15.000 ευρώ. Δεν έχω κανένα θέμα να μην συμμορφωθώ σε μια διάταξη που αφορά στην ασφάλεια. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να μας ενημερώνουν 18 ώρες πριν, αυτό είναι το παράπονό μου
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.