Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άλωσε την Τρίπολη με σούπερ Κουλούρη!

Σούπερ Λιγκ: Άλωσε την Τρίπολη με σούπερ Κουλούρη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2016 21:33
Με δύο γκολ του Κουλούρη σε διάστημα δύο λεπτών (22’, 24’), ο ΠΑΟΚ πέρασε με 2-1 από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης και έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα. Με δέκα από το 44’, λόγω αποβολής του Μπέρτου, οι γηπεδούχοι, που κατάφεραν να μειώσουν στο 62’ με πέναλτι του Ιωαννίδη.

Με σπουδαία νίκη έφυγε από την Τρίπολη ο ΠΑΟΚ! Ο Βλάνταν Ίβιτς είχε την έμπνευση να βάλει βασικό τον Ευθύμη Κουλούρη και ο Έλληνας άσος δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του, οδηγώντας την ομάδα του σε μεγάλη νίκη με 2-1 επί του Αστέρα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς, πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά για το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ. Στα πρώτα έντεκα λεπτά, ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε κερδίσει ήδη πέντε κόρνερ, ωστόσο χρειάστηκε το λάθος του Ιγκλέσιας για να πάρει το προβάδισμα. Στο 22’, ο Ροντρίγκες επωφελήθηκε το λάθος διώξιμο του Αργεντινού και επιχείρησε το σουτ, ο Κοσίτσκι έδιωξε, όμως ο Κουλούρης ήταν στο κατάλληλο σημείο και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Έλληνας άσος είχε πάρει τη θέση του Αθανασιάδη στο αρχικό σχήμα και δύο λεπτά μετά διπλασίασε το σκορ του ΠΑΟΚ με ένα πανέμορφο γκολ. Μετά από σέντρα του Ροντρίγκες, ο νεαρός επιθετικός έπιασε ένα σκαστό βολέ, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 2-0.

Μετά το δεύτερο γκολ, ο Αστέρας κέρδισε μέτρα και έψαξε τον τρόπο για να επιστρέψει στο ματς. Μάλιστα, στο 32’ θα μπορούσε να μειώσει σε 2-1, όμως ο Σακχόφ έδιωξε στη γραμμή την κεφαλιά του Τσουκαλά. Παρόλα αυτά, στο 44’ οι γηπεδούχοι έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Μπέρτου, ο οποίος βρήκε με τις τάπες τον Κρέσπο στα πλευρά, μετά από εναέρια μονομαχία των δύο παικτών. Ο Αρετόπουλος άφησε τη φάση να συνεχιστεί αλλά κατόπιν υπόδειξης του Τίκα έδειξε τελικά την κόκκινη κάρτα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’), ο Κουλούρης θα μπορούσε να πετύχει χατ-τρικ αλλά το αριστερό βολέ του από πλάγια θέση βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο χαλαρά στο δεύτερο μέρος και στο 61’ ο Αστέρας κατάφερε να επιστρέψει στο ματς. Σε μία σύγχυση έπειτα από στημένη φάση, ο Βαρέλα ανέτρεψε τον Ιγκλέσιας και ο Ιωαννίδης ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, μειώνοντας σε 2-1.

Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε από την μείωση του σκορ, πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 77’ ο Ροντρίγκες πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με… ρουκέτα από τα 30 μέτρα. Έξι λεπτά μετά, ο Κοσίσκι έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Κίτσιου και στο 86’ αντέδρασε ξανά σωστά σε κεφαλιά του Τζάλμα.

Ο Αστέρας κατάφερε να μείνει στο ματς και στο 90’ θα μπορούσε να φέρει το σκορ στα ίσια, όμως το σουτ του Γιαννούλη από καλή θέση πέρασε άουτ. Το 2-1 ήταν το τελικό σκορ και ο ΠΑΟΚ έκανε και αυτός το «2 στα 2» μετά τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Πανιώνιο και Πλατανιά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.