Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Κλάους

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Κλάους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2016 20:38
Με τον Αθανασιάδη να πετυχαίνει δύο γκολ και να ξεπερνά τα 100 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο στην Τούμπα και πέρασε μόνος πρώτος στα πλέι οφ.

Ακόμα ένα βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης των πλει-οφ, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 2-0 τον αποδεκατισμένο Πανιώνιο (έλειπαν εφτά βασικοί) στην Τούμπα και ανέβηκε μόνος στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος ξεπέρασε τα 100 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος φορ είχε δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό, όμως στο 14’ αξιοποίησε την ασίστ του Τσίμιροτ και σε κενή εστία «έγραψε» το 1-0.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε την υπεροχή του αγώνα και το 2-0 δεν άργησε… Στο 25’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Μακ και ο Κλάους δεν δυσκολεύτηκε με κοντινό πλασέ να σκοράρει ξανά, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Μετά το 2-0 ο ΠΑΟΚ έριξε το ρυθμό του και ο Πανιώνιος είχε καλή στιγμή στο 33’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βιγιάλμπα, ο Καθάριος πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ. Εφτά λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 3ο γκολ, όμως ο Μακ δεν κατάφερε μόνος του να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ίβιτς έριξε στο ματς τον Μπερμπάτοφ στη θέση του Αθανασιάδη, βάζοντας στην κορυφή τον Μακ. Ο Σλοβάκος είχε νέα ευκαιρία για το 3-0 στο 60’, όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο. Πέντε λεπτά μετά, ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο 2-1, όμως ο Γλύκος έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Μπαργκάν.

Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε και η τελευταία αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 75’, με τον Κοροβέση να αστοχεί με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην κορυφή, περιμένοντας πλέον την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.