Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δίνει… χρυσάφι για Μανωλά η Γιουνάιτεντ»

«Δίνει… χρυσάφι για Μανωλά η Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2016 23:52
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται διατεθειμένη να καταβάλει το ποσό των 40 εκατ. ευρώ στη Ρόμα προκειμένου να φέρει τον Κώστα Μανωλά στο «Όλντ Τράφορντ». «Αγκάθι» για τους «τζιαλορόσι» η ρήτρα που δίνει το 50% των χρημάτων στον Ολυμπιακό.

Μετά τις Τσέλσι και Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει στη λίστα της τον Κώστα Μανωλά. Όπως αποκαλύπτει το «Sky Italia» και ο έγκυρος Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, οι «κόκκινοι διάβολοι» επιθυμούν την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού και είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Ρόμα, που αγγίζουν τα 40 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η αγγλική ομάδα έχει έρθει ήδη σε επαφές με τον μάνατζερ του Έλληνα άσου και μένει να φανεί αν το Μάντσεστερ θα είναι ο επόμενος προορισμός του 24χρονου.

Το ιταλικό Μέσο αναφέρει και το πρόβλημα της Ρόμα, το οποίο δεν είναι άλλο από τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μανωλά. Σύμφωνα με τη συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρόμα, εφόσον ο παίκτη πωληθεί σε τρίτη ομάδα με πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ μέχρι την 1 Σεπτεμβρίου 2016, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα εισπράξουν το 50% των χρημάτων της μεταγραφής (στην προκειμένη περίπτωση, 20 εκατ. ευρώ!)

Ωστόσο, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Ρομα εξετάζει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει δανεικό τον Έλληνα αμυντικό μέχρι τον Ιανουάριο και στη συνέχεια να προχωρήσει στην πώληση του, προκειμένου να καρπωθεί το 100% της μεταγραφής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.