Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κόκκινος συναγερμός» και αναβολή στο «Όλντ Τράφορντ»

«Κόκκινος συναγερμός» και αναβολή στο «Όλντ Τράφορντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2016 17:26
Την αναβολή του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ προκάλεσε ένα «ύποπτο» πακέτο που βρέθηκε στην βορειοδυτική εξέδρα του «Όλντ Τράφορντ» λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

«Κόκκινος» συναγερμός στο «Όλντ Τράφορντ» λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με την Μπόρνμουθ.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου εντόπισαν ένα «ύποπτο» πακέτο στην βορειοδυτική εξέδρα του γηπέδου και αναγκάστηκαν να απομακρύνουν τον κόσμο μακριά από το γήπεδο.

Η διοργανώτρια αρχή, μετά από παρέμβαση της αστυνομίας, αναγκάστηκε να αναβάλει την αναμέτρηση και αυτή την ώρα στο γήπεδο βρίσκονται άνθρωποι της Αντιτρομοκρατικής προκειμένου να «χτενίσουν» το γήπεδο.

Update: Σύμφωνα με Άγγλους δημοσιογράφους, το «ύποπτο» πακέτο ήταν αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός με κινητό τηλέφωνο το οποίο ήταν συνδεδεμένο με σωλήνα και με καλώδια. Μάλιστα, πυροτεχνουργοί έχουν σπεύσει στο γήπεδο και η «Sun» αναφέρει πως αναμένεται να γίνει ελεγχόμενη έκρηξη. Την ίδια ώρα, οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου ψάχνουν τις κάμερες προκειμένου να βρουν τον ένοχο… Όλα αυτά όταν σε λιγότερο από ένα μήνα αναμένεται να ξεκινήσει το Euro της Γαλλίας!






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.