Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Στον τελικό με Μίλερ η Μπάγερν

Κύπελλο Γερμανίας: Στον τελικό με Μίλερ η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2016 00:46
Με δύο γκολ του Μίλερ, η Μπάγερν κέρδισε με 2-0 την Βέρντερ Βρέμης και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Χέρτα-Ντόρτμουντ. «Φωνάζει» για τη διαιτησία η Βέρντερ.

Η Μπάγερν επιβλήθηκε 2-0 της Βέρντερ Βρέμης, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και παραμένει στο δρόμο για το «τρεμπλ». Οι Βαυαροί πήραν τη νίκη χάρη σε δύο γκολ του Τόμας Μίλερ, ο οποίος έφτασε τα 31 στην τρέχουσα σεζόν και τα 151 συνολικά με τη φανέλα του συλλόγου!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 30’ άνοιξε το σκορ με σκαστή κεφαλιά του Μίλερ. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου παρά τη διπλή ευκαιρία της Βέρντερ στο 40’... Ο Ζουνούζοβιτς έκλεψε τη μπάλα από τον Αλάμπα, όμως ο Νόιερ τον πρόλαβε εγκαίρως και στη συνέχεια ο Γιαταμπαρέ προσπάθησε ανεπιτυχώς να «κρεμάσει» τον Γερμανό γκολκίπερ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέρντερ πίεσε για να φέρει το σκορ στα ίσα και στο 62’ θα μπορούσε να ισοφαρίσει, καθώς ο Αλάμπα στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, όμως ο διαιτητής σφύριξε φάουλ στον αμυντικό της Μπάγερν.

Οχτώ λεπτά μετά, ο Βιδάλ… βούτηξε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μίλερ για το τελικό 2-0. Η Μπάγερν «σφράγισε» το εισιτήριο για τον τελικό (21/5), όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χέρτα-Ντόρτμουντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.