Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Χρυσό» βαθμό η Νιούκαστλ, μπλέκει για το σεντόνι η Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Χρυσό» βαθμό η Νιούκαστλ, μπλέκει για το σεντόνι η Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2016 00:02
Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με γκολ-οφσάιντ του Αγκουέρο, όμως η Νιούκαστλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1) και πήρε «χρυσό» βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Απότομη προσγείωση για την Μάντσεστερ Σίτι, λίγες ημέρες μετά τη νίκη με 3-0 στην έδρα της Τσέλσι. Οι «πολίτες» έμειναν στο 1-1 με την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και έδωσαν την ευκαιρία στην Άρσεναλ να την προσπεράσει ξανά στην 3η θέση, που οδηγεί απευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πολίτες» είχαν την υπεροχή και στο 15’ πήραν το προβάδισμα με το 100ο γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο στο «Έτιχαντ». Βέβαια το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Αργεντινός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Ντε Μπρούιν έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της Σίτι, όμως στο 31’ ο Ανίτα έφερε το σκορ στα ίσα, σκοράροντας για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μετά τον Μάρτιο του 2014.

Στο δεύτερο μέρος, η Σίτι πίεσε για να ξαναπάρει το προβάδισμα, ωστόσο όποτε χρειάστηκε ο Ντάρλοου κράτησε όρθια τη Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες» κράτησαν το 1-1 και στο 88’ είχαν τεράστια ευκαιρία για να «κλέψουν» τη νίκη, με τον Χαρτ να νικά σε τετ-α-τετ τον Βαινάλντομ.

Με το βαθμό της ισοπαλίας, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ μείωσε στο -2 τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Σίτι βρίσκεται στο +1 από την 4η Άρσεναλ, που έχει όμως παιχνίδι λιγότερο.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.