Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Συντριβή για ΑΕΚ στη Λιβαδειά

Σούπερ Λιγκ: Συντριβή για ΑΕΚ στη Λιβαδειά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2016 21:33
Η ΑΕΚ σημείωσε δύο αυτογκόλ σε ένα λεπτό (39’ Ντίντακ, 40’ Τζανετόπουλος) και γνώρισε τη συντριβή με 3-0 από τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, περιμένοντας πλέον την έφεση για τη δεύτερη θέση.

Η ΑΕΚ γνώρισε βαριά ήττα στη Λιβαδειά με 3-0 και έκλεισε τρεις μήνες χωρίς εκτός έδρας νίκη! Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ συνεχίζει τις απογοητευτικές εμφανίσεις μακριά από το ΟΑΚΑ και πλέον περιμένει την έφεση για τα επεισόδια στο Περιστέρι για να δει αν θα τερματίσει στη 2η θέση.

Η «Ένωση» είχε τον έλεγχο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν μετουσίωνε σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 11’ η κεφαλιά του Μπαρμπόσα έφυγε λίγο πάνω από την εστία και έξι λεπτά μετά το γυριστό του Πορτογάλου πέρασε άουτ. Στο 28’, μετά από ωραία ενέργεια του Μάνταλου, ο Μπουονανότε βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μοσχονά.

Μετά το πρώτο μισάωρο, ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοση του και στο 39’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα χάρη σε αυτογκόλ του Ντίντακ. Ένα λεπτό μετά, η ΑΕΚ πέτυχε και δεύτερο αυτογκόλ (!), καθώς μετά από διώξιμο του Ντίντακ, η μπάλα βρήκε στον Τζανετόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα. Απίστευτα πράγματα…

Με την έναρξη της επανάληψης ο Γκουστάβο Πογιέτ έβγαλε τους Μάνταλο και Τζανετόπουλο για να βάλει τους Τζεμπούρ και Βάργκας. Η ΑΕΚ πίεσε ασφυχτικά για να επιστρέψει στο ματς και δημιούργησε ευκαιρίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 49’ ο Τζεμπούρ δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Μοσχονά και στο 52’ ο Μπουονανότε σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Λεβαδειακός άντεξε το «σφυροκόπημα» και στο 63’ πέτυχε 3ο γκολ με τον Μάντζιο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την τραγική έξοδο του Μπαρόχα. Η ΑΕΚ προσπάθησε να μειώσει και στο 84’ είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Βάργκας, ο οποίος έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω από το δοκάρι. Στο 90’ η κεφαλιά του Γιόχανσον πέρασε άουτ και το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.