Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το πάρτι ξεκίνησε νωρίς στο «Καραϊσκάκη»

Σούπερ Λιγκ: Το πάρτι ξεκίνησε νωρίς στο «Καραϊσκάκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2016 21:03
Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 5-0 την Καλλονή στο «Καραϊσκάκη» , ξεκινώντας από νωρίς το… πάρτι για τη φιέστα του 43ου πρωταθλήματος. Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Ομαρ και Ιντέγε τα γκολ.

Πριν τη φιέστα για το 43ο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε με 5-0 την Καλλονή και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 85 βαθμούς, 31 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη ΑΕΚ, έχοντας την καλύτερη επίθεση με 81 τέρματα και την καλύτερη άμυνα με μόλις 16 γκολ παθητικό!

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν από νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους, έχοντας δοκάρι στο 6’ σε σουτ του Ομάρ. Το 1-0 ήρθε τελικά στο 21’, με τον Φορτούνη να ανοίγει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση. Το 2-0 ήρθε με τον ίδιο τρόπο, καθώς στο 35’ ο Φουστέρ εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο 61' ο Κασάμι έκανε το 3-0, έπειτα από ασίστ του Ιντέγε, ο οποίος «έφτιαξε» και το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού στο 77’. Ο Νιγηριανός πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή, τη γύρισε στον Ομάρ, ο οποίος με πλασέ «έγραψε» το 4-0. Στο 84΄ο Ιντέγε από δημιουργός έγινε εκτελεστής, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 με τρομερό πλασέ από δύσκολη γωνία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.