Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα με Πάτο η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα με Πάτο η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2016 17:05
Με τον Πέδρο να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Πάτο να σκοράρει στο ντεμπούτο του, η Τσέλσι πέρασε με 4-0 από την έδρα της Άστον Βίλα, η οποία δείχνει συμβιβασμένη στην ιδέα του υποβιβασμού.

Ο Γκους Χίντινκ παρέταξε την Τσέλσι με αρκετά νέα πρόσωπα και οι «μπλε» επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, νικώντας με 4-0 την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ».

Ο Αλεξάντρε Πάτο έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα των «μπλε», μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Ρεμί, και στο φινάλε του πρώτου μέρους κατάφερε να χριστεί σκόρερ, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Σισοκό.

Το πρώτο γκολ των Λονδρέζων στο ματς σημείωσε στο 26ο λεπτό ο 20χρονος Λόφτους-Τσικ, πετυχαίνοντας το παρθενικό του τέρμα στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Άστον Βίλα δεν κατάφερε να αντιδράσει και στην επανάληψη ο Πέδρο πέτυχε δύο γκολ (46’, 59’) για το τελικό 4-0.

Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στο «Βίλα Παρκ», με τον κόσμο της ομάδας να σηκώνει πανό με το μήνυμα: «Καμία μάχη, καμία περηφάνια, καμία προσπάθεια, καμία ελπίδα»! Η Άστον Βίλα βρίσκεται στην τελευταία θέση με 16 βαθμούς και ουσιαστικά έχει ήδη υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.