Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισοπαλία με Αγγλία και αποκλεισμός για Εθνική Νέων

Ισοπαλία με Αγγλία και αποκλεισμός για Εθνική Νέων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2016 22:02
Η Εθνική Νέων αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα της Αγγλίας στην Ανδαλουσία και δεν έχει πλέον μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Κ-19.

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση, η Εθνική Νέων ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα της Αγγλίας για τον 1ο όμιλο της elite round του Ευρωπαϊκού Κ-19 και δεν έχει πλέον ελπίδες για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δεν πέτυχαν κάποιο τέρμα, αν και η «γαλανόλευκη» δημιούργησε ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή του Ρεγκάκου στο 10΄. Στον αντίποδα, ο Αστράς πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε σουτ των Ρόμπερτς και Άρμστρονγκ στο 17΄.

Στο 49’ τα «τρία λιοντάρια» πήραν το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Άρμστρονγκ, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Σβαρνά. Η Εθνική Νέων απάντησε δύο λεπτά αργότερα με τον Λάμπρου και μάλιστα είχε σημαντικές στιγμές για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Οι ευκαιρίες του Ρεγκάκου (52΄ και 74΄), Ανδρούτσου (57΄), Αγγελόπουλου (59΄) και Μανθάτη (64΄ και 83΄) δεν καρποφόρησαν, ενώ στο 89΄ δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Ελλάδας για ανατροπή του Ανδρούτσου από τον τερματοφύλακα της Αγγλίας. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Εθνική Νέων δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση.

Ο Γιάννης Γκούμας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Για μένα τα παιδιά είναι νικητές. Ήμασταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους μας. Δημιουργήσαμε πληθώρα ευκαιριών, οδηγώντας τους Άγγλους να βρίσκονται διαρκώς σε άμυνα. Το σημερινό αποτέλεσμα μάς αδικεί. Αξίζαμε να φύγουμε νικητές από το γήπεδο και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο τελευταίο ματς».

Στο άλλο ματς του ομίλου, η διοργανώτρια Ισπανία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γεωργία, την οποία θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα την Τρίτη 29 Μαρτίου και ώρα 18:00. Το παιχνίδι βέβαια δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού από κάθε όμιλο προκρίνεται μόνο ο πρώτος. Στο άλλο παιχνίδι, Αγγλία και Ισπανία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την πρόκριση στην τελική φάση.

Ελλάδα: Αστράς, Βιδάλης, Κατράνης, Σβαρνάς, Ρέτσος, Μανθάτης, Αγγελόπουλος (68΄ Μεγαρίτης), Ρεγκάκος (83 Σταθόπουλος), Λάμπρου (74΄ Λημνιός), Γαλανόπουλος, Ανδρούτσος

Αγγλία: Γούντμαν, Κένι, Κόνολι, Λέντσον, Μουρ, Μπόρθγουικ-Τζάκσον (67΄ Κουκ), Ρόμπερτς, Άρμστρονγκ, Μπράουν (74΄ Όνομαχ), Φράι, Ότζο (60΄ Άμπραχαμ)

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ισπανία 4
----------------------
2. Αγγλία 4
3. Γεωργία 1
4. Ελλάδα 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.