Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκησε στην Πορτογαλία η Βουλγαρία (video)

Νίκησε στην Πορτογαλία η Βουλγαρία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2016 01:59
Η Πορτογαλία έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες κόντρα στην Βουλγαρία, είχε χαμένο πέναλτι με τον Ρονάλντο και τελικά οι Βούλγαροι πήραν σπουδαία φιλική νίκη με 1-0 στη Λεϊρία χάρη σε γκολ του Μαρσελίνιο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα, Βλάντισλαβ Στογιάνοφ, η Βουλγαρία κέρδισε με 1-0 την Πορτογαλία στη Λεϊρία και πέτυχε δύο σερί νίκες για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο ο Στογιάνοφ ήταν ανίκητος, πραγματοποιώντας μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις. Ο γκολκίπερ της Λουντογκόρετς νίκησε σε αρκετές περιπτώσεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκρούοντας ακόμα και πέναλτι του Πορτογάλου στο 66’.

Στον αντίποδα, η Βουλγαρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 19’, όταν μετά από πάσα του Ποπόφ, ο Μαρσελίνιο εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των Βιειρίνια και Πέπε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Πορτογάλων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Στα άλλα φιλικά της ημέρας, η Ιρλανδία κέρδισε με 1-0 την Ελβετία χάρη σε γκολ του Κλαρκ στο 2ο λεπτό του αγώνα. Για τους Ελβετούς, που δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, ο μέσος του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι, πέρασε στο παιχνίδι στο 71ο λεπτό στη θέση του Μεχμέντι.

Από την άλλη, η Σλοβακία έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Λετονία, με τον Μακ του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται σ’ όλο το ματς (ο Σάμπο αντικατέστησε τον Χάμσικ στο 89’). Τέλος, η Βοσνία κέρδισε με 3-0 στο Λουξεμβούργο, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο.

Στο 73’ ο Σανό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και δύο λεπτά μετά, ο Τζούριτς «έγραψε» το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πιάνιτς, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.