Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκη στο Άμστερνταμ για Γαλλία (video)

Νίκη στο Άμστερνταμ για Γαλλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2016 00:24
Με γκολ του Ματουιντί στο 87’ η Γαλλία κέρδισε με 3-2 την Ολλανδία (επέστρεψε από το 0-2) στο Άμστερνταμ, στο ματς που οι Ολλανδοί «αποχαιρέτησαν» τον Γιόχαν Κρόιφ.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, η Γαλλία κέρδισε με 3-2 την Ολλανδία στην «Άμστερνταμ Αρίνα» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τη φιλική ήττα του Νοεμβρίου με 2-0 από την Αγγλία.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μέχρι το 13’ είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Μόλις στο 6’, ο Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 13’ ο Ζιρού διπλασίασε τα τέρματα των «τρικολόρ» με πλασέ εντός περιοχής.

Νίκη στο Άμστερνταμ για Γαλλία (video)
Ένα λεπτά μετά (14’), όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο για να χειροκροτήσει τον Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος έφυγε την Πέμπτη (25/3) από τη ζωή ύστερα από μάχη με την επάρατο νόσο.

Οι Γάλλοι είχαν την υπεροχή και θα μπορούσαν να πετύχουν ένα τρίτο γκολ μέχρι το ημίχρονο, όμως ο Γκριεζμάν σε δύο προσπάθειες (20’, 26’) δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (47’), η Ολλανδία κατάφερε να επιστρέψει στο ματς, μειώνοντας σε 2-1 με τον Λουκ Ντε Γιόνγκ, ο οποίος όμως χρησιμοποίησε το χέρι του.

Η Γαλλία είχε δοκάρι με τον Παγιέτ στο 60’ για να ξαναπάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και στο 86’ ο ξεχασμένος από τη γαλλική άμυνα, Αφελάι ισοφάρισε σε 2-2 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό, ο Μαρσιάλ έδωσε στον Ματουιντί και ο Γάλλος μέσος σκόραρε από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 υπέρ των «τρικολόρ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.