Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίχελ: «Ο Μακ θέλει να φύγει από την Ελλάδα»

Μίχελ: «Ο Μακ θέλει να φύγει από την Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2016 16:57
Ο Λούμπος Μίχελ έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αποκάλυψε ότι ο Ρόμπερτ Μακ δεν θέλει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το Δ.Σ του ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν θα κατέβει στην Αθήνα για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι οι ζημιές από τα όσα έγιναν στην Τούμπα μπορεί να αγγίζουν το μισό εκατ. ευρώ, ενώ αναφέρθηκε στην αποβολή του Μακ, τονίζοντας ότι έφυγε από το γήπεδο και είπε «δεν θέλω να παίξω ποδόσφαιρο σε αυτή την χώρα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Έγινε ένα έκτακτο Δ.Σ. μετά τα όσα έγιναν χθες. Έπρεπε να συζητήσουμε. Συμφωνούμε με τις δηλώσεις του Σαββίδη και αποφασίσαμε να μην αγωνιστούμε στον επαναληπτικό. Απαιτούμε επίσης από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να παραιτηθεί και την νέα σεζόν να δοθεί το δικαίωμα στις ομάδες να επιλέξουν ξένους διαιτητές για τους εντός έδρας αγώνες με δικό τους κόστος».

Για την διαιτησία του Παππά: «Δεν μου αρέσει να σχολιάζω διαιτητές γιατί ήμουν πρώην διαιτητής. Με λυπεί όμως που έβλεπα παίκτες να κλαίνε στα αποδυτήρια μετά το ματς. Έβλεπα φιλάθλους να κλαίνε, έβλεπα συλλήψεις... Χάνουμε πολλά ως ποδόσφαιρο με όλα αυτά. Ο κόσμος θα φοβάται να έρχεται στο γήπεδο. Δεν μπορώ να υπολογίσω την ζημιά που έχει γίνει στον ΠΑΟΚ, ίσως φτάνει το μισό εκατομμύριο ευρώ και αυτά προκλήθηκαν από τις αποφάσεις ενός ανθρώπου. Γι' αυτό θέλουμε ξένους διαιτητές, για να αποφύγουμε τέτοια ζημιά. Το χειρότερο από όλα είναι πως ο καλύτερος μας παίκτης έφυγε από το γήπεδο και είπε 'δεν θέλω να παίξω ποδόσφαιρο σε αυτή την χώρα'.

Αυτό γιατί ο διαιτητής επέλεξε να παίξει το παιχνίδι του στον αγώνα. Τα μεγαλύτερα αστέρια δεν θέλουν να είναι στη χώρα και αυτό αποτελεί πρόβλημα όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Θέλω να πω πως στον Μακ δεν είναι ότι δεν του αρέσει η χώρα ή ο ΠΑΟΚ, αλλά όταν νιώθει πως πρέπει να ανταγωνίζεται στον τοίχο, νιώθει πως δεν έχει περιθώρια να πάει παραπέρα και να εξελιχθεί. Σήμερα ήμουν στην προπόνηση. Είναι άσχημη η εικόνα τα μέλη της ομάδας και οι νεαροί να είναι απογοητευμένοι στα αποδυτήρια. Τους είπα πως εμείς θα είμαστε εδώ, πως θα μας στηρίξουν οι οπαδοί αφού περάσουν τα νεύρα αυτής της κατάστασης. Θα σηκώσουμε κεφάλι και θα δείξουμε πως με αυτούς τους παίκτες ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι ανταγωνιστικός με οποιεσδήποτε συνθήκες
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.