Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΠΕ: «Αναβολή στο ΑΕΚ-Ατρόμητος»

ΑΠΕ: «Αναβολή στο ΑΕΚ-Ατρόμητος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2016 15:13
Αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Στον… αέρα είναι το μέλλον του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τα χθεσινά γεγονότα στο παιχνίδι της Τούμπας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Κοντονής φέρεται ότι προσανατολίζεται στην οριστική ματαίωση της διοργάνωσης!

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε το «οκ» στον κ. Κοντονή ώστε να μην διεξαχθεί το παιχνίδι και εκείνος με τη σειρά έκανε αυτό που είχε αποφασίσει.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Update: Το Αθηναϊκό Πρακτορείο παρότι ανακοίνωσε την οριστική αναβολή του ματς ΑΕΚ - Ατρομήτου, με νέο τηλεγράφημα επισήμανε ότι δεν υπάρχει ακόμα απόφαση! Όπως και να έχει, η σέντρα στο παιχνίδι έχει οριστεί στις 19.30 και ο χρόνος για την όποια απόφαση του Σταύρου Κοντονή αναμένεται σύντομα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.