Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: To «καθάρισε» σ’ ένα λεπτό η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: To «καθάρισε» σ’ ένα λεπτό η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2016 17:36
Με δύο γκολ σε διάστημα ενός λεπτού (23’ Οζίλ, 24’ Τσάμπερλέϊν), η Άρσεναλ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μπόρνμουθ και διατηρήθηκε σε απόσταση 5 βαθμών από την πρωτοπόρο Λέστερ, μια εβδομάδα πριν τη μεταξύ τους μονομαχία στο «Έμιρειτς».

Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές πήρε η Άρσεναλ, μένοντας ζωντανή στην μάχη για τον τίτλο. Οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν με 2-0 την Μπόρμουθ εκτός έδρας και διατηρήθηκαν στο -5 από την κορυφή, πριν τα δύο μεγάλα παιχνίδια με Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη. Στο 23’ ο Οζίλ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του και στο 24’ ο Οξλέϊντ-Τσάμπερλέϊν «έγραψε» το 2-0 για την Άρσεναλ!

Μέχρι εκείνο το σημείο, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, ωστόσο είχαν μόλις μια ευκαιρία με ένα άστοχο σουτ του Σάντσες στο 13ο λεπτό. Μετά το 2-0, η Μπόρνμουθ κέρδισε μέτρα και είχε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να επιστρέψει στο παιχνίδι…

Στο 27’ ο Τσεχ έδιωξε με το ένα χέρι το σουτ του Άρτσερ και τέσσερα λεπτά μετά οι αμυντικοί της Άρσεναλ έκοψαν σωτήρια τον Πιούχ, ο οποίος ήταν έτοιμος να μειώσει σε 2-1.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Οι Λονδρέζοι είχαν ρίξει το ρυθμό τους και η Μπόρνμουθ έψαχνε το γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όποτε χρειάστηκε ο Τσεχ κράτησε το μηδέν, με κορυφαία τη διπλή επέμβαση του στο 90ο λεπτό του αγώνα. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Άρσεναλ έπιασε την Τότεναμ στην 2η θέση με 48 βαθμούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.