Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό με ανατροπή η Μάντσεστερ Σιτι

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό με ανατροπή η Μάντσεστερ Σιτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2016 00:03
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Έβερτον στο «Έτιχαντ» και προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ.

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ θα είναι ο φετινός τελικός του Λιγκ Καπ Αγγλίας! Οι «πολίτες» κέρδισαν με 3-1 την Έβερτον στο «Έτιχαντ», ανέτρεψαν το 2-1 του «Γκούντισον Παρκ» και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τον τελικό της 28ης Φεβρουαρίου στο Γουέμπλει.

Η Έβερτον κατάφερε να προηγηθεί στο 18ο λεπτό με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Μπάρκλεϊ, όμως η Μάντσεστερ Σίτι δεν πτοήθηκε και στο 24’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Φερναντίνιο. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή στο 36’, έχοντας δοκάρι με τον Αγκουέρο.

Το 1-1 έδινε την πρόκριση στην Έβερτον, αναγκάζοντας την Μάντσεστερ Σίτι να ψάχνει δεύτερο γκολ. Ο Νταβίντ Σίλβα είχε νέο δοκάρι στο 54’ και δέκα λεπτά μετά ο Πελεγκρίνι έριξε στο ματς τον Ντε Μπρούιν…

Ο Βέλγος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή αφού στο 70’ κατάφερε να σκοράρει μετά από γύρισμα του Στέρλινγκ, «γράφοντας» το 2-1. Βέβαια το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, αφού η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή, προτού φύγει από τα πόδια του Στέρλινγκ.

Η Έβερτον δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 76’ ο Αγκουέρο διαμόρφωσε το τελικό 3-1, στέλνοντας την Μάντσεστερ Σίτι στον μεγάλο τελικό. Στα άσχημα ο σοβαρός τραυματισμός του Ντε Μπρούιν στο γόνατο λίγο πριν το φινάλε, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να δηλώνει μετά το παιχνίδι πως υπάρχει ενδεχόμενο για ρήξη συνδέσμων!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.