Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Απέκλεισε την Ατλέτικο η Θέλτα!

Κύπελλο Ισπανίας: Απέκλεισε την Ατλέτικο η Θέλτα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2016 23:33
Η Θέλτα πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης και εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε!

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας για πρώτη φορά μετά το 2001 εξασφάλισε η Θέλτα! Η ομάδα του Βίγο κέρδισε με 3-2 την Ατλέτικο μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν» και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «4».

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Μπαλαΐδος» άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς και η Θέλτα φρόντισε να βάλει… φωτιά από νωρίς, ανοίγοντας το σκορ στο 22’ με κεφαλιά του Πάμπλο Ερνάντεθ.

Ο Γκριεζμάν απάντησε σχεδόν άμεσα (29’), φέρνοντας το σκορ στα ίσα, όμως η Θέλτα «χτύπησε» ξανά στο 56’, με τον Γκουιντέντι να πετυχαίνει ένα απίστευτο γκολ από τα 30 μέτρα!

Στο 60' η Ατλέτικο είχε δοκάρι με τον Σαούλ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πάμπλο Ερνάντεθ «έγραψε» το 3-1 για τους φιλοξενούμενους! Οι γηπεδούχοι κατάφεραν απλώς να μειώσουν στο 81’ με τον Κορέα, με το τελικό 3-2 να δίνει μια ιστορική πρόκριση στην Θέλτα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.