Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Βήμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Βήμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2016 18:07
Με όμορφο γκολ του Πέλκα (15’), ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ισοφάρισαν με Μασούρα (34’) οι γηπεδούχοι που πλέον καλούνται να ανατρέψουν το σκορ στην Τούμπα.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά δεν έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο κόντρα στον Πανιώνιο, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε, αφού το ισόπαλο 1-1 στη Νέα Σμύρνη του δίνει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στη Νέα Σμύρνη. Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών, ο Πέλκας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει στον Ρισβάνη και να καταλήγει στα δίχτυα του Διούδη.

Τρία λεπτά μετά, ο Πέλκας είχε «χρυσή» ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη, όμως η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι των γηπεδούχων. Ο Πανιώνιος γλίτωσε το δεύτερο γκολ και στη συνέχεια κέρδισε μέτρα, ψάχνοντας το τέρμα της ισοφάρισης.

Στο 23’ το σουτ του Σιώπη δεν ανησύχησε τον Βελλίδη, όμως στο 34’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το σκορ στα ίσα… Ο Οικονόμου έκανε σέντρα και ο Μασούρας με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, «γράφοντας» το 1-1.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος μπήκε με στόχο να φτάσει στην ανατροπή. Οι «κυανέρυθροι» είχαν την υπεροχή, όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν άφηνε κενούς διαδρόμους και κρατούσε με σχετική άνεση το 1-1.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες και το 1-1 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, σκορ που δίνει το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.