Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό μέσω πέναλτι η Λίβερπουλ! (video)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό μέσω πέναλτι η Λίβερπουλ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2016 00:49
Με τον Μινιολέ να αποκρούει δύο πέναλτι, η Λίβερπουλ νίκησε με 6-5 την Στόουκ στη «ρώσικη ρουλέτα» και προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ παρά την ήττα με 1-0 στο «Άνφιλντ». Με Έβερτον ή Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό!

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 1-0 από την Στόουκ στο «Άνφιλντ», ωστόσο κέρδισε με 6-5 στα πέναλτι και θα δώσει το «παρών» στον τελικό του Λιγκ Καπ την 28η Φεβρουαρίου στο «Γουέμπλεϊ»!

Οι «κόκκινοι» είχαν προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα στο «Μπριτάνια», ωστόσο η Στόουκ κατάφερε να προηγηθεί στο «Άνφιλντ» χάρη σε γκολ του Αρναούτοβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Βέβαια το τέρμα δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Αυστριακός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Λίβερπουλ είχε δοκάρι με σουτ του Φιρμίνο (48’), ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους «κόκκινους»... Η Στόουκ έψαξε το δεύτερο γκολ που θα της έδινε το εισιτήριο για τον τελικό και στο 62’ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Γουόλτερς, ο οποίος κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Σακό.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου η Στόουκ είχε δοκάρι με σουτ του Φαν Χίνκελ στο 104’. Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ είχε καλή στιγμή με σουτ του Φιρμίνο (μπλόκαρε ο Μπάτλαντ) και λίγο πριν το φινάλε, ο Άιμπ αστόχησε από πλεονεκτική θέση, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Ο νικητής θα κρίνονταν στα πέναλτι, εκεί όπου η Λίβερπουλ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό με 6-5. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μινιολέ, ο οποίος απόκρουσε τα πέναλτι των Κράουτς και Μουνιέσα, ενώ στον αντίποδα, η άστοχη εκτέλεση του Τσαν δεν στοίχησε στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Αντίπαλος των «κόκκινων» στον τελικό θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι ή η Έβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να έχουν μικρό προβάδισμα μετά το 2-1 του «Γκούντισον Παρκ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.