Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» η Σαουθάμπτον

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» η Σαουθάμπτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2016 18:57
Με γκολ του Όστιν στο 87’ η Σαουθάμπτον κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και προσγείωσε απότομα τους «κόκκινους διαβόλους» μετά το «διπλό» στο «Άνφιλντ». Τριάρα κορυφής για Λέστερ (3-0 τη Στόουκ), με ανατροπή η Τότεναμ (3-1 την Πάλας).

Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Τσάρλι Όστιν με τη φανέλα της Σαουθάμπτον. Ο Άγγλος φορ μπήκε στο 79’ και οχτώ λεπτά μετά σκόραρε με κεφαλιά, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη (1-0) στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν απογοητευτικοί και θα μπορούσαν να βρεθούν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, όμως στο 36’ ο Μανέ αστόχησε από το ύψος του πέναλτι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την Σαουθάμπτον. Η εικόνα των γηπεδούχων δεν βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος και η Σαουθάμπτον κατάφερε να πάρει το προβάδισμα.

Ο Τσάρλι Όστιν έκανε ντεμπούτο, μπαίνοντας στο ματς στο 76’ και οχτώ λεπτά μετά σκόραρε με κεφαλιά, «παγώνοντας» το «Όλντ Τράφορντ». Η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο Λουίς Φαν Χαάλ γνώρισε έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

Τριάρες για Λέστερ και Τότεναμ


Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» η Σαουθάμπτον
Η Λέστερ κέρδισε με 3-0 την Στόουκ στην έδρα της, επέστρεψε στις νίκες και ξέφυγε προσωρινά με +3 από την Άρσεναλ, που την Κυριακή (24/1) υποδέχεται την Τσέλσι.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι είχε την υπεροχή και στο 42’ άνοιξε το σκορ με γκολ του Ντρινκγουότερ. Η Στόουκ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 66’ ο Βάρντι «έγραψε» το 2-0, φτάνοντας τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ουγιόα τρία λεπτά πριν το φινάλε, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων, που θα παραμείνουν στην κορυφή και μετά το τέλος της 23ης αγωνιστικής.

Από την άλλη, η Τότεναμ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ» και ξέφυγε με +5 στην 4η θέση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «πετεινοί» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 30’ με αυτογκόλ του Βερτόγχεν, όμως στο δεύτερο μέρος γύρισαν το ματς. Στο 63’ ο Κέιν ισοφάρισε σε 1-1 και στο 84’ ο Ντελέ Άλι ολοκλήρωσε την ανατροπή με τρομερό σουτ, πετυχαίνοντας ένα από τα γκολ της χρονιάς. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Τσαντλί, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.