Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Καθάρισε» ο Λεβαντόφσκι

Μπουντεσλίγκα: «Καθάρισε» ο Λεβαντόφσκι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2016 02:28
Με δύο γκολ του Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν κέρδισε με 2-1 στο Αμβούργο και μπήκε με το δεξί στο δεύτερο γύρο της Μπουντεσλίγκα. Αποχώρησε με τραυματισμό ο Μπόατενγκ.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του δεύτερου γύρου της Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν πέρασε με 2-1 από το Αμβούργο και ξέφυγε προσωρινά με +11 από τη δεύτερη θέση.

Πρωταγωνιστής για τους Βαυαρούς ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 36’, με τον Μίλερ να κερδίζει πέναλτι και τον Λεβαντόφσκι να το μετουσιώνει σε γκολ, «γράφοντας» το 1-0.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη η Μπάγερν ανέβασε το ρυθμό της, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες με Κομάν (47’) και Ντάγκλας Κόστα (49’) για ένα δεύτερο γκολ. Οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να σκοράρουν και στο 53’ το Αμβούργο έφερε το σκορ στα ίσα. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαντ, ο Τσάμπι Αλόνσο βρήκε τη μπάλα με το πόδι και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Τρία λεπτά μετά ο Μπόατενγκ αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα στους προσαγωγούς και το Σάββατο (23/1) αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Η Μπάγερν πίεσε για να ξαναπάρει το προβάδισμα και το κατάφερε στο 61’, με τον Λεβαντόφσκι να βάζει το πόδι του μετά το σουτ του Μίλερ, αιφνιδιάζοντας τον Άντλερ.

Στο 66’ ο Αλάμπα σημάδεψε το δοκάρι με τρομερή μακρινή εκτέλεση φάουλ ενώ δύο λεπτά μετά ο Λεβαντόφσκι έχασε ευκαιρία για να πετύχει χατ-τρικ. Το 2-1 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και η Μπάγερν ξεκίνησε με το δεξί το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.