Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Σοκ στο 90+1’ για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Σοκ στο 90+1’ για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2016 22:46
Με γκολ του Σολτάνι στο 90+1’, η Ξάνθη ισοφάρισε σε 1-1 τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια και υποχρέωσε τον «δικέφαλο» του Βορρά στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια για το 2016. Προηγήθηκαν με Μυστακίδη (31’) οι φιλοξενούμενοι, που είχαν σε μεγάλη μέρα τον Όλσεν.

Ο ΠΑΟΚ μετρούσε τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν κατάφερε να «αποδράσει» με «διπλό» από την έδρα της Ξάνθης. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στα Πηγάδια, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο 25λεπτο, ωστόσο δεν κατάφεραν να προηγηθούν χάρη στις τρομερές αποκρούσεις του Όλσεν. Η αρχή έγινε στο 8' με τον Κοροβέση να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Σολτάνι, ενώ στο 13’ ο Όλσεν μπλόκαρε τη μπάλα σε σουτ του Ορφανίδη.

Δύο λεπτά μετά ο Σολτάνι βρέθηκε απέναντι στον Όλσεν, όμως ο Σουηδός με εξαιρετική επέμβαση κράτησε το μηδέν! Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να απειλούν και στο 18’ είχαν δοκάρι με πλασέ του Σολτάνι, ενώ στο 23’ ο Όλσεν πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Ορφανίδη!

Η Ξάνθη σπατάλησε ένα σωρό ευκαιρίες και το πλήρωσε με γκολ… Στο 28’ ο Μυστακίδης σημάδεψε το δοκάρι του Τσέναμο, όμως τρία λεπτά μετά δεν αστόχησε με κεφαλιά, «γράφοντας» το 1-0, έπειτα από σέντρα του Κοροβέση.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλη φάση μέχρι το ημίχρονο, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης «άγγιξαν» το γκολ, έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του Καπετάνου. Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε την ισοφάριση και στο 57’ έχασε τεράστια ευκαιρία για να «κλειδώσει» το ματς, αφού ο Αθανασιάδης δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά έλεγχε το παιχνίδι, δεν άφηνε την Ξάνθη να απειλήσει, όμως στο φινάλε τον πρόδωσε η άμυνα του. Μετά από κόρνερ του Τριάδη στο 90+1’, ο Σολτάνι έπιασε την κοντινή κεφαλιά, ισοφαρίζοντας για το τελικό 1-1. Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον ΠΑΟΚ μέσα στο 2016 και πλέον η ομάδα του Τούντορ ετοιμάζεται για το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί (ΑΕΚ εκτός, Ατρόμητος εντός, Ολυμπιακός εκτός, Ηρακλής εντός, Παναθηναϊκός εκτός, Αστέρας εντός).

Ξάνθη: Τσενάμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (Χερέα 62'), Νιέτο (Τριάδης 58'), Ορφανίδης, Γούτας, Καπετάνος (Σκούρτης 72') και Λισγάρας

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μυστακίδης (Ζάιρο 87'), Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Κοροβέσης, Σάμπο (Βίτορ 46'), Κίτσιου και Πέλκας (Ροντρίγκες 58')

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.